מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 13 בדיכאון קשה לא יודע מה לעשות?ורוניקה28/10/2011
בן 13 , יש לי בעיה הרבה פעמים יורדים עליי עם כינויים בסגנון "הומו" וזה ממש מפריע לי , גיליתי שאני הולך כמו הומו אני מאוד רוצה ללמוד ללכת נכון כמו גבר אבל אני לא יודע איך גברים הולכים , חוץ מזה גם יש לי קול מאוד גבוה ונראה לי שזה קשור לזה כי פעם הקלטתי את עצמי ואני הקשבתי להקלטה וזה נשמע לי כמו בחורה ולהרבה ילדים יש קול גבוה אבל שלהם נשמע כמו קול של בן . ואני גם בטוח שאלה לא הבעיות היחידות שיש גם עוד אבל אני לא יודע מה?
וחשוב לי להזכיר שאני לא הומו ואני נימשך רגשית ומינית לנשים תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 13 בדיכאון קשה לא יודע מה לעשות? - תגובה
אייל קנדינוף03/11/2011היי שחק
לגבי הקול שלך, פשוט סבלנות, זה ישתנה כשתגדל, לגבי הליכה, לא כל כך אפשרי לשנות צורת הליכה וזה גם יכול לגרום לך כאבי גב.
לגבי שאר הדברים שאתה מציין אני ממש ממליץ לך לפנות ליועצת של בצפר ולהתייעץ איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר
דפנה13/11/2011אם אתה יכול- פשוט להתעלם מהמציקים! אתה נשמע לי בחורצ'יק נבון עם מודעות - אל תתן להם להשפיע עליך! תצחק על זה ותתחבר לחברים הטובים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ציפי גליק05/01/2012היי בן 13,
אני מאוד מבינה ללבך, אכן, התחושות שאתה מעלה מעוררות פחד ובלבול. אולם, נשמע שאתה מאוד בטוח בעצמך ומודע לנטיות שלך. החברה, בדרכה שלה מחפשת כל הזמן את האחד שקצת חסר ביטחון וקצת שונה ולהשליך עליו את כל הפחדים ומחשבות שלהם על עצמם. מאוד נוח!. חשוב שתתחבר למה שאתה מאמין ולאיך שאתה מכיר את עצמך. לדעתי אתה צריך לחזק את הביטחון העצמי שלך. נסה לשתף את היועצת או אחד מההורים ולבקש שיחות טיפוליות על מנת לרכוש כלים להתמודד עם חוסר הביטחון שלך.
לייעוץ- 054-5504228* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)