מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן 13רונית01/11/2011
שלום רב, בני בן ה- 13 איננו בעל מוטיבציה ללמוד וכמעט בכל בוקר יש לו תרוץ מדוע לא ללכת לביה"ס . אני ממש במלחמה כדי להעיר אותו ועד שקם ומתארגן לעיתים באיחור (בטן,צרבת,וכדו' ). אני דואגת לקחת אותו ברכב ע"מ שיגיע בזמן. ניסיתי להסביר לו כמה חשוב עבורו ללמוד ולהשיג ציונים טובים. חברתית בכיתה מצבו לא הכי טוב ואני מבינה את חוסר הרצון אך מה עליי לעשות אינני יודעת ??? קשה לי איתו . מה עושים כדי להחדיר בו רצון ??
אשמח לקבלת תגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני בן 13 - תגובה
אייל קנדינוף03/11/2011היי רונית
כנראה שמאוד נוח לבנך שיש לו אמא שכל כך דואגת לו ולא נותנת לו להתמודד עם החיים. מה היה קורה אם היית משנה את כללי המשחק וקובעת שאם הוא טוען שהוא חולה אז הוא חייב להשאר בבית ולא ללכת לצפר? ובנוסף, אם הוא חולה אז אי אפשר לצפות בטלויזיה או במיטה כי כשחולים לא מרגשים טוב, וצריך לשכב במיטה ויש חום ..... את מבינה את כוונתי?
הגיע הזמן שבנך יתחיל לקחת אחריות ולשאת בתוצאות ש החלטותיו לטוב ולרע. בגדול, את לא יכולה להחדיר בו רצון, את יכולה לעודד, לעזור, לתמוך, אך זה צריך לבוא ממנו. וזה יבוא ממנו אך ורך כאשר יבין שזכויות וחובות הדדיות. כך שעברי לתקשורת מבוססת הסכמים. יעמוד בהסכם ירויח, לא יעמוד יפסיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
רונית03/11/2011תודה רבה שענית לי ואקח זאת לתשומת הלב . האמת שבגיל צעיר יותר עשיתי איתו הסכמים וזה עבד לא רע רק שהילד גדל והיום אינו מקשיב לי וטוען שאני חופרת אך הריני משתדלת וחוזרת ומסבירה שהחיים שלו והוא לא משתדל ללמוד עבורי. מחזקת ומעודדת -נכון אך יתכן ואני גם טועה ביתר דאגה ! השאלה אם בעזרת ההסכמים אצליח בענין המדובר עימו .??
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי - תגובה
אייל קנדינוף05/11/2011היי רונית שוב
תצטרכי לקחת בחשבון שהוא גדל, ובגלל זה עוצמת ההתנגדות שלו ברגע שבו תצטרכי לממש את התשלום שהוא קבע לעצמו( חופש בחירה) בעבור אי עמידה בהסכם יהיה גדול יותר עם הרבה יותר דרמה. לכן, שם המשחק הוא נחישות התמדה וחוסר מעורבות רגשית עם הכעס, כאב, דרמה ועוד שלו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)