אחות מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחות מודאגת
    חני
    27/01/2008

ענת שלום.
    אני אחות גדולה לשתי נערות מיתבגרות ההורים גרושים מיזה 13 שנה ואבי הוא אימא ואבא יש לי אחות בת 17 שמאוד קשה לנו לתקשר איתה ולהגיע לפיתרון היא כל היום מחוץ לבית וכל הלילה מסתובבת לא הולכת לבהס ולא נותנת כבוד לאבא שלי ,
    היא מיתחצפת מקללת וניתקפת בהתקפיי זעם ניסנו לדבר איתה לשאול אותה מה מפריע מה רע מה אפשר לשנות אנחנו נותנים לה את כל היחס והאבה שאפשר ,אך ללא הצלחה ניסינו טיפול פסיכולוגי אך היא לא הגיעה למטפל היא בכיתה יא היום ולא לומדתולא ניגשת לבגרויות והורסת לעצמה את העתיד אך אפשר לתקשר איתה ולגרום לה להבין את חומרת המצב!!!????
    כל פעם שמנסים לדבר או להעניש אותה בכך שאנו סוגרים את האינטרנת ולוקחים לה את הנייד היא בורחת מהבית ולא חוזרת כמה ימים אחריי .. אנחנו אובדיי עצות כבר ולא יודעים מה לעשות אנא ממך תיעצי לנו אך לתקשר איתה ולסדר את המצב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחות מודאגת

הוספת תגובה

• חני היקרה

ענת זפרני
    27/01/2008

נורא קשה.
    המצב שאת מתארת בצורה כל כך מדוייקת ומלאת אהבה מורכב מאוד.
    אתם חייבים אבל פשוט חייבים טיפול משפחתי
    שזה אומר מטפל/ת שיראה את כל המשפחה ויתן לכל אחד מכם את הטיפים לעזרה וגם יפתח קצת את הקשרים הסבוכים
    ניתן דרך קופת חולים
    גם אם היא לא מעוניינת לכו אתם
    כתבי לי
    בהצלחה רבה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו