רותם בן 17 וחצי חושב שאני הומו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותם בן 17 וחצי חושב שאני הומו
    רותם
    09/11/2011

שלום אני רוצה לשתף אותכם במשהו שעובר עליי בזמן האחרון,קוראים לי רותם אני בן 17 וחצי ועוברת עליי תקופה מאוד קשה.תמיד עובר לי בראש שאני הומו היו לי מלא חברות אהבתי חלקן ואחת מהן ממש אהבתי הייתי ממש מאוהב בה.כשהייתי איתה כל המחשבות האלו הפסיקו להטריד אותי והייתי בטוח בזהותי המינית.לאחר שנפרדנו מנסיבות אישיות חזרו אליי המחשבות האלה חשוב לציין שקימתי יחסי מין עם בחורות נהנתי ונמשכתי אליהן.
    אני בין המקובלים בחברים אפשר להגיד שאני עברתי הכל מבחינת נער רבתי מכות לא פעם ולא פעמים (אפילו המון) ואין בי שום דבר נשי,אני פשוט משתגע ממה שעובר עליי אני רואה את עצמי בעתיד עם כבעל לאישה עם ילדים ולא מבין מאיפה המחשבות האלו נופלות עליי אתם פשוט חייבים לעזור לי אני מאוד מודאג מעצמי ולא מוכן לקבל בשום פנים ואופן את הדבר הזה(להיות הומו) האם יש דרכים לגלות את זה? האם זה משהו שיחלוף לי? אני ממש ממש אשמח לקבל תשובות וייעוץ! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי זה ממש חשוב לי

רותם
    10/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם בן 17 וחצי חושב שאני הומו - תגובה

שלי ורדי
    13/11/2011

היי רותם,
    אני מבינה שמצבך קשה ואתה מבולבל מאד ובעיקר מפוחד מאד...אני לא באה פה להרגיע אותך כי הייתי מאד רוצה אך באמת באמת אני לא יכולה לענות לך בוודאות שאין לך מה לפחד מהסיבה המפשוטה שהמחשבות שלך... אלה שלא פירטת דוקא כי מאד קשה לך לגעת בהן, מפחידות כל כך. לעיתים קרובות מחשבות פנימיות, לא תלויות בלחצים חברתיים וספונטניות, אומרות משהו חשוב עלינו. אתה צריך לבדוק אותן ביתר אומץ אם אתה רוצה לדעת את האמת עליך. אך אל דאגה, אם באמת אהבת בחורות בכל הלב עד כה ונמשכת אליהן באמת, אתה לא הומוסקסואל. אישית לא חושבת שיש בהומאים משהו רע, להיפך הם אנשים אמיצים, שהחיים בוודאי קשים יותר עבורם אך בהחלט הכרתי אנשים מאושרים לאחר שהתגברו על הקשים הסביבתייים. כי הבעיה של הומאים זו רק הסביבה שלהם שחינכה אותם במשך כל השנים לפחד ולסלוד מהתופעה (קוראים לך הומופוביה - פחד מתופעת הומוסקסואליות). זה מה שבדיוק קורה לך היום. בגיל ההתבגרות, גיל בו אנשים חוקרים ומגלים את מיניותם, ייתכן גם סקרנות ואף משיכה לבנים. עדיין זו לא נקראית הומסוקסואליות. לידיעתך, האנשים לא מחולקים לפי קטגוריות קצה -להומוסקסואלים והטרוסקסואלים, אך מרבית האנשים נמצאים על פני רצף -10% מהם הומוסקסואלים טהורים, 10% הטרוסקסואלים והאחרים נמשכים ברמות שונות לשני המינים ובוחרים מה שעדיף להם.
    מקווה שעזרתי,

שלי ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו