מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור גיל ההתבגרות.מישהי..28/01/2008
שלום לכולם..
אני בכיתה ו',והשנה,מתקיימים אצלנו שיעורים על גיל ההתבגרות בהנחיית היועצת שלנו.
השיעור הראשון יתקיים השבוע ואני ממש לחוצה
אני יודעת שזה אמור להיות שיעור רק לבנות,אבל אצלנו זה משותף,אז אני נורא לחוצה.
מה נלמד בשיעור הזה?על מה ידברו איתנו?נוכל לשאול שאלות?האם יסבירו לנו גם על הבנים?
אני יודעת שכשהיוצעת תעביר את השיעור הזה,כל הבנים יתפוצצו מצחוק..
השיעור יתקיים ביום שישי,אז תענו לי מהר,גם הגולשים וגם ענת..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור חינוך מיני
ענת זפרני02/02/2008בדרך כלל מדברים על השינויים הגופניים
אצל בנות: צמיחת השדיים והופעת המחזור החודשי
אצל הבנים: שינויים בשיער הגוף בקול ובהופעת קרי לילה
הצחוק הוא ביטוי למבוכה
כשמדברים על דברים שקשורים למין זה תמיד מעורר תגובות שכאלו
אין ממה להלחץ
לזרום להקשיב ולקלוט
שיעור מהנה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתחילים?
איל07/12/2008הי ענת, רציתי להתחיל לדבר עם בני בן ה-11 בנושאי חינוך מיני. ממה כדאי להתחיל, ובאיזה רמת פירוט? יש לי הרבה מה להגיד, אבל אני צריך קצת הדרכה איך לא להעמיס עליו יותר מדי, ולהעביר את הנושא ברמה שמתאימה לגילו. תודה, איל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייאיל
ענת זפרני09/12/2008הייתי פותחת במשפט כמו: הגוף שלך משתנה וכל מיני דברים חדשים קורים לך כי התחלת להתבגר
דבר איתו על שיער שצומח
על קרי לילה
על חצ'קונים
על מחשבות על בנות (הצעות חברות התאהבות לא יחסי מין!!!)
וקנה לו במתנה את החוברת של דר עמוס בר וטלי רוזין : "מדריך למתבגר" ואת הספר על בנים ועל בנות - הוא יודה לך, תאמין לי!!!!
המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)