ביה"ס...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביה"ס...
    דניאלה
    24/11/2011

שלום!אני בת 12 ואני עכשיו בכיתה ז' וזה בית ספר חדש
    כולם צוחקים על השם שלי אני לא מבינה מה כל כך מצחיק בשם שלי?!
    וגם בכיתה ו' היה ילד שהיינו ידידים ממש טובים ואז הוא התחיל להתאהב בי ואני בו אבל לא הודנו בכך.
    הגענו לכיתה ז' ואני והוא לא באותה כיתה ובכיתה שלו יש הרבה בנות שהן פרחות וזונות סליחה על הביטוי ועכשיו הוא מתחבר אליהן יותר ואני מרגישה שהלב שלי נשבר לרסיסים כי הוא שכח אותי
    הוא עכשיו חבר של אחת מהילדות האלו.
    למרות שהוא תמיד מגן עליי אני מרגישה שאני כבר לא קיימת בשבילו רק בגלל הבנות האלו המקובלות האלו...
    מה לעשות?... :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביה"ס...

הוספת תגובה

• ביה"ס... - תגובה

שלי ורדי
    25/11/2011

שלום דניאלה,
    מדברייך אני חושבת שאת מרגישה לא מקובלת, לא מאד שייכת, ואולי מעט עצורה ביחס לבנות שמבליטות את עצמן או הן חופשיות יותר.
    הנער שאת מדברת עליו כנראה מחבב אותך כי את אומרת שהוא מגן עלייך. אני מבינה את האכזבה שלך ממנו אך נראה שלא את ולא הוא העזתם להתקרב יותר וכך קרה שלקחתם כיוונים אחרים בתחום החברתי. תזכרי שעדיין הוא מחבב אותך. אני חושבת שאת צריכה לטפח בעצמך תכונות כמו בטחון, לא לאפשר לאף אחד לצחוק עלייך ולהוריד אותך, בטח ובטח גם לא להראות את העלבון שלך. לפעמים צריך לזייף את הרגשות שלנו בחברה ,לא צריך להראות את כל "הקלפים". לא מגיע לך לקבל העלבות, לאף אחד לא מגיע.
    עזרה רגשית מאיש מקצוע יכולה לעזור לך לקדם תהליכים. את כל זה אני מציעה לך בערבון מוגבל כי אני לא יודעת עלייך הרבה, אך אני מרגישה בין השורות שאת לא מרגישה שייכת חברתית ואין לך הרבה חברים.
    עזרה מקצועית, פרטנית או במסגרת קבוצתית, הייתה מועילה לך, אך לכך צריך לפנות להורים ולשתף אותם.
    עוד משהו, העובדה שהנער הזה שאת מחבבת התחיל להיות בקשר עם עוד בנות לא צריך למנוע ממך להמשיך להיות איתו בקשר ולא לוותר על הקשר, צריך להתעקש על דברים שאת רוצה ולא לוותר.

בהצלחה!

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו