מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיחה ראשונהערבה02/12/2011
שלום!
ביתי הבכורה בת 16, ויש לה חבר חדש וראשון!!!
אני רוצה לעשות איתה שיחת אם-בת ראשונה בנושא, ואני לא יודעת איך להתחיל, איך להמשיך, מה להגיד, מה לא להגיד.
היחסים שלנו טובים מאוד. ובכל-זאת, אני מאוד חוששת ליפול בלשוני, ולהגיד בתמימות ומתוך דאגה דברים שיגרמו לה למדר אותי.
אני רוצה שהיא תבין, שאני תמיד שם בשבילה. אני רוצה שהיא לא תהיה נבוכה לפנות אליי. אני לא רוצה להיות חטטנית, אבל, רוצה להיות בעניינים במידה זו או אחרת.
בקיצור איך עושים את זה נכון?!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה ראשונה - תגובה
שלי ורדי04/12/2011שלום,
אולי באמת לפנות אליה ולהגיד לה שאת תמיד בשבילה ואם יש לה שאלות תהיי מוכנה לענות עליהן, ושלא תחשוש גם אם הם דברים שמעט נבוכים? תגידי את זה, תזמיני אותה לפנות אלייך בעת הצורך, ייתכן ואין לה צורך עכשיו, ייתכן ולא תרצה בכלל, אך לפחות היא יודעת שאת מוכנה לשוחח איתה על נושאים של זוגיות, מדי פעם תשאלי איך הולך לה, אל תנדנדי יותר מידי, לא כל בחורה צריכה את עצת אמא שלה, בטח ובטח כשהכל הולך טוב. אם יהיו רגעי משבר, תשקלי לפנות אליה ולהציע את עזרתך שוב.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שלי! הגיוני ופשוט
ערבה04/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)