שיחה ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה ראשונה
    ערבה
    02/12/2011

שלום!

ביתי הבכורה בת 16, ויש לה חבר חדש וראשון!!!

אני רוצה לעשות איתה שיחת אם-בת ראשונה בנושא, ואני לא יודעת איך להתחיל, איך להמשיך, מה להגיד, מה לא להגיד.

היחסים שלנו טובים מאוד. ובכל-זאת, אני מאוד חוששת ליפול בלשוני, ולהגיד בתמימות ומתוך דאגה דברים שיגרמו לה למדר אותי.

אני רוצה שהיא תבין, שאני תמיד שם בשבילה. אני רוצה שהיא לא תהיה נבוכה לפנות אליי. אני לא רוצה להיות חטטנית, אבל, רוצה להיות בעניינים במידה זו או אחרת.

בקיצור איך עושים את זה נכון?!

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיחה ראשונה

הוספת תגובה

• שיחה ראשונה - תגובה

שלי ורדי
    04/12/2011

שלום,
    אולי באמת לפנות אליה ולהגיד לה שאת תמיד בשבילה ואם יש לה שאלות תהיי מוכנה לענות עליהן, ושלא תחשוש גם אם הם דברים שמעט נבוכים? תגידי את זה, תזמיני אותה לפנות אלייך בעת הצורך, ייתכן ואין לה צורך עכשיו, ייתכן ולא תרצה בכלל, אך לפחות היא יודעת שאת מוכנה לשוחח איתה על נושאים של זוגיות, מדי פעם תשאלי איך הולך לה, אל תנדנדי יותר מידי, לא כל בחורה צריכה את עצת אמא שלה, בטח ובטח כשהכל הולך טוב. אם יהיו רגעי משבר, תשקלי לפנות אליה ולהציע את עזרתך שוב.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שלי! הגיוני ופשוט

ערבה
    04/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו