התנהגות של בן 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות של בן 18
    צ.ב.
    05/12/2011

אני גרוש ויש לי בן בן 18 שחדשות לבקרים מקלל אותי פוגע בי וכל פעם מתנצל שהוא היה במצב רוח רע וכמה שאני מסביר לו שאני נפגע בגלל שאני אוהב אותו זה לא עוזר
    וההתנהגות חוזרת על עצמה.

אני עושה כמיטב יכולתי לתמוך בו כלכלית ואם הוא נפתח אלי אז אני משתדל לייעץ לו לפי הבנתי בקיצור אני בשבילו בכל עת כולל להסיע אותו בתי שהוא מבקש

ובכל זאת אני לא מצליח להתמודד עם ניבולי הפה שלו שמלווים בתירוצים למכביר
    עד שנשברתי וניתקתי איתו את הקשר כשהוא יודע שהסיבה זו ההתנגות שלו כלפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות של בן 18

הוספת תגובה

• התנהגות של בן 18 - תגובה

שלי ורדי
    11/12/2011

שלום לך
    אני באמת מבינה לליבך, אתה היית מאד נוח עבורו ולא סמכותי והמשכת לקבל אותו ולעשות הכל בשבילו ללא תנאי. זו הבעיה, שזה היה ללא תנאי. אני מקווה שתצליח ליצור איתו שוב קשר אך לא ממקום מתרפס וכנוע אלא ממקום סמכותי יותר. תחנך אותו כך שיכבד אותך, ואם לא באמת לא בטוח שצריך את הקשר הזה. היום הוא בוגר וזה די קשה לשנות את טיב הקשר. אני חושבת שאתה צריך ללכת לכמה פגישות של הדרכה כדי להבין יוותר טוב איפה טעית בחינוך שלו ובהתייחסות שלו אליך ואיפה יש לך עדיין את הכוח והתקווה לשפר משהו לא רק עבור הקשר ביניכם שבוודאי כואב לך שנותק, אלא גם בשביל האישיות שלו שנראית לי בעייתית עם כל ניבולי הפה והתוקפנות המילולית.

כל טוב

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו