ילד מתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מתבגר
    שלום
    06/12/2011

הילד שלי בן 14 והוא ב"ה חכם ומוכשר ..
    הוא גר אצל אמו .
    השבוע היא במקרה ראתה את הפייסבוק שלו פתוח ,(לאחר שקיבל קצת על הראש על זלזול בלימודים) והוא כתב לאחת מחברותיו שהוא לא יכול לצאת כי , אמא שלי הזונה לא מרשה לי" . ! איך צריך להגיב לדבר כזה , הוא ילד טוב ומוכשר ומחונן . ואני אישית לא שמעתי אותו מנבל את הפה בצורה כזו אף פעם . האם לומר לו שהיא ראתה את זה ? האם להעניש ? או מה..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מתבגר

הוספת תגובה

• ילד מתבגר - תגובה

שלי ורדי
    11/12/2011

שלום
    אני נוטה לחשוב שצריך להגיד לו שהיא ראתה וגם שיתפה אותך, הוא מרשב לעצמו לעבור גבולות שבדרך כלל לא עוברים או כדי לשאת חן, כך אולי גם חבריו מדברים
    אולי יש לו רגשות תוקפניים כלפי הוריו שלא מעז לבטא בשום דרך והוא מבטא אותם עם בני הגיל. לא יודעת מה הם החברים שלו אך לא נראה לי מקובל לדבר כך גם ביניהם ויהיו כאלה שירימו גבה על התבטאות מסוג זה. הוא צריך לדעת להתאפק וגם מעט שיקול דעת איך הוא נראה בפני חבריו, וגם להתחיל להרגיש מעט בושה מכך שמעליב את אמו, אז ביחד ההורים תסכמו להעביר את המסר. לגבי עונש, אני לא בטוחה כי זב תלוי בתרבות החינוך שלכם, אני נוטה לפחות עונשים וליותר דשכנועים והשפעות רגשיות.

בהצלחה

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו