שיעורי בית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעורי בית
    לילך
    07/12/2011

שלום ,

יש לי 4 ילדים הגדול בן 12 הלומד בישיבה ,עוד לפני תחילת שנת הלימודים דיברנו איתו על כך שעלות של הלימודים היא יקרה ושהשנה הוא צריך להשקיע והוא כמובן הבטיח שהוא ילמד ויעשה שיעורי בית , אנחנו עדיין לא במחצית השנה והוא לא מכין שיעורים אנחנו מדברים איתו כל הזמן הוא מבטיח להשתנות ושום דבר לא קורה אנחנו משתדלים לא לתת עונשים אבל אנחנו לא יודעים כבר מה לעשות .

אודה לקבלת תגובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעורי בית

הוספת תגובה

• שיעורי בית - תגובה

שלי ורדי
    11/12/2011

שלום לילך,
    אם הבעיה של בנך היא רק חוסר מוטיבציה ומאמץ ויש לו את כל הנתונים הקוןגנטיבים לןהצליח אז צריך להיות נוקשים, כן למנוע ממנו הנאות מסוימות ולהיפך לתת פרסים קטנים והערכה על מאמציו והצלחותיו. אם יש עוד נתונים שמקשים עליו אז צריך לקחת אותם בחשבון. לגבי שיעוריבית, צריך לפקח עליו אחר הצהריים ולא לאפשר לו לצאת לחוגים או חברים אם לא השלים אותם. יש לדבר גם עם בית הספר שגם יעקבו ובאמת יתנו חיזוק או יורידו ציון בשל אי הכנה. הילד צריך יותר פיקוח ויותר מעשים מאשר דיבורים ושכנועים. בסוף היום הוא צריך להיות עם שיעורים וכל יום שעובר ולא מכין אותם זה יום שמעלה את הפערים וומסגל לו הרגלי למידה גרוועים.

בהצלחה,

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו