מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעורי ביתלילך07/12/2011
שלום ,
יש לי 4 ילדים הגדול בן 12 הלומד בישיבה ,עוד לפני תחילת שנת הלימודים דיברנו איתו על כך שעלות של הלימודים היא יקרה ושהשנה הוא צריך להשקיע והוא כמובן הבטיח שהוא ילמד ויעשה שיעורי בית , אנחנו עדיין לא במחצית השנה והוא לא מכין שיעורים אנחנו מדברים איתו כל הזמן הוא מבטיח להשתנות ושום דבר לא קורה אנחנו משתדלים לא לתת עונשים אבל אנחנו לא יודעים כבר מה לעשות .
אודה לקבלת תגובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעורי בית - תגובה
שלי ורדי11/12/2011שלום לילך,
אם הבעיה של בנך היא רק חוסר מוטיבציה ומאמץ ויש לו את כל הנתונים הקוןגנטיבים לןהצליח אז צריך להיות נוקשים, כן למנוע ממנו הנאות מסוימות ולהיפך לתת פרסים קטנים והערכה על מאמציו והצלחותיו. אם יש עוד נתונים שמקשים עליו אז צריך לקחת אותם בחשבון. לגבי שיעוריבית, צריך לפקח עליו אחר הצהריים ולא לאפשר לו לצאת לחוגים או חברים אם לא השלים אותם. יש לדבר גם עם בית הספר שגם יעקבו ובאמת יתנו חיזוק או יורידו ציון בשל אי הכנה. הילד צריך יותר פיקוח ויותר מעשים מאשר דיבורים ושכנועים. בסוף היום הוא צריך להיות עם שיעורים וכל יום שעובר ולא מכין אותם זה יום שמעלה את הפערים וומסגל לו הרגלי למידה גרוועים.
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

