מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חברתית - בת 12מירב07/12/2011
לביתי בת ה- 12 היתה "חברה" מאד מאד טובה בכיתה ן', ועלו שתיהן יחד לכיתה ז', אך אותה "חברה" ועוד כמה בנות בכיתה, כל יום מעליבות את ביתי, צוחקות עליה ומשאירות אותה לבד בהפסקות.
חשוב לי מאד לציין שאותה "חברה" היתה כל הזמן אצלנו, וביתי היתה עוזרת לה המון בלימודים, כך גם כלפי שתי בנות נוספות מהכיתה.
שוחחתי עם המחנכת שלה, כדי שתשים לב למקרה והיא רואה שבנות מציקות לה.
בשיחות שאני מקיימת עם ביתי, אני מעודדת אותה ומנסה להעלות לה את הביטחון העצמי ושאין לה מה לחשוש מהן ולא לפחד לענות להן בחזרה.
כל כך קשה לי עם המצב שביתי נמצאת בו, מה עוד אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה חברתית - בת 12
מירב12/12/2011מדוע אינני מקבלת תשובה לשאלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה חברתית - בת 12 - תגובה
אייל קנדינוף12/12/2011שלום מירב
אין ספק שאת מתארת מקרה של מוסך בטחון עצמי של בתך שבא ליזי ביטוח במערכת ביחסים כם חברותיה.
במקרה כזה יהיה נבון לעזור לבתך דרך שיחות עם איש מקצוע. הנסיון שלם לעודד ולתמוך בה מייצר אלכס קושי גדול נותר מאחר וזה מנציח את הנרייט שיש לה קושי. איש מקצוע יכול לאתר את סיבת מקור הקושי ולתת לכך את הפתרון המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה חברתית
ציפי גליק04/01/2012הי מירב,
מצוקתה של ביתך נגעה לי ללב. אכן נשמע שאת עוברת תקופה קשה ומתסכלת. מאוד אהבתי לשמוע שיצרת קשר עם המורה ויידעת אותה בכל המתרחש.
מעניין הוא שגיל ההתבגרות יידוע במגרעותיו הרבות- אגואיסטיות ונרקיסיסטיות רבה. אותן ילדות חוות תהליך התבגרות והדבר משפריץ לכל הכיוונים. אני דואגת פן ביתך חווה סוג של חרם והדבר אכן לא קל. לדעתי יש מקום להתערבות רחבה יותר- יועצת, מחנכת ומנהלת ואף אולי להכניס שיעור בכישורי חיים שמדבר על חרם. כמו כן, ביתך זקוקה לסיוע במיומנויות חברתיות יחד עם העצמה וחיזוק כוחותיה. אני תוהה איך מתנהלת התקשורת בפייסבוק (אם היא מקושרת לכך). אנא פני לגורם מקצועי, בתך זקוקה לשיחות.
בהצלחה ואשמח שתעדכני אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)