מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוג החיים בנפרד, והורים לנער מתבגראריה קורן08/12/2011
ילדנו בן קצת יותר מ13 , והתכונות השליליות הבולטות אצלו הם:חוסר כבוד בסיסי לאנשים מבוגרים הקרובים אליו, בעיקר מורים, והורים
כמו כן לא מגלה סימני הערכה לדברים שעושים למענו.
בעיני ,חסר סבלנות.
אשמח לעצות מועילות ולהדרכה
תודה מראש
אריה
חייב לענות על כול דבר (ככה אמא שלו טוענת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג החיים בנפרד, והורים לנער מתבגר - תגובה
שלי ורדי11/12/2011שלום
יש יפחות מדי נתונים, אין לי מושג ממה התנהגותו נובעת, לכאורה נראה שמתפתח להיות אגויסט, מרדן ותווקפני, אני משערת שניסיתם דברים עד כה. אולי כדאי להתייעץ לעמוק על מצבו הרגשי וגם על צעדי החינוך שאתם צריכים לעשות כלפיו. כי מצב כזה מסוכן לבריאותו הנפשית אם יימשך. אך גם יכול להיות מצב תגובתי חריך בתקופה מסוימת מאיזו סיבה, צריך לברר.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים פרודים
ציפי גליק04/01/2012היי אריה,
נשמע שכל המשפחה עוברת את משבר הנישואים. כמו שלהורים הפרידה היא קשה ומלאת עצב, כאב, תסכול ואכזבה כך גם הילדים חשים. אתה מתאר סימפטומים השכיחים לילדים שהוריהם מתגרשים. לעתים, לא במודע, הילדים לוקחים תפקיד שלילי "יעשו הכול" על מנת להשיב עטרה ליושנה- להחזיר את ההורים. אינני יודעת מה היה בילדות ואיזו סמכות שררה בבית. אין ספק שהילד זקוק לתמיכה והכלה בתקופה זו, ממש כמו שאתם. מבוגרים יודעים איך לפנות ולקבל עזרה בשעת משבר וילדים לא תמיד יודעים כיצד לעשות זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)