זוג החיים בנפרד, והורים לנער מתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוג החיים בנפרד, והורים לנער מתבגר
    אריה קורן
    08/12/2011

ילדנו בן קצת יותר מ13 , והתכונות השליליות הבולטות אצלו הם:חוסר כבוד בסיסי לאנשים מבוגרים הקרובים אליו, בעיקר מורים, והורים

כמו כן לא מגלה סימני הערכה לדברים שעושים למענו.

בעיני ,חסר סבלנות.

אשמח לעצות מועילות ולהדרכה

תודה מראש
    אריה
    חייב לענות על כול דבר (ככה אמא שלו טוענת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זוג החיים בנפרד, והורים לנער מתבגר - תגובה

שלי ורדי
    11/12/2011

שלום

יש יפחות מדי נתונים, אין לי מושג ממה התנהגותו נובעת, לכאורה נראה שמתפתח להיות אגויסט, מרדן ותווקפני, אני משערת שניסיתם דברים עד כה. אולי כדאי להתייעץ לעמוק על מצבו הרגשי וגם על צעדי החינוך שאתם צריכים לעשות כלפיו. כי מצב כזה מסוכן לבריאותו הנפשית אם יימשך. אך גם יכול להיות מצב תגובתי חריך בתקופה מסוימת מאיזו סיבה, צריך לברר.

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים פרודים

ציפי גליק
    04/01/2012

היי אריה,

נשמע שכל המשפחה עוברת את משבר הנישואים. כמו שלהורים הפרידה היא קשה ומלאת עצב, כאב, תסכול ואכזבה כך גם הילדים חשים. אתה מתאר סימפטומים השכיחים לילדים שהוריהם מתגרשים. לעתים, לא במודע, הילדים לוקחים תפקיד שלילי "יעשו הכול" על מנת להשיב עטרה ליושנה- להחזיר את ההורים. אינני יודעת מה היה בילדות ואיזו סמכות שררה בבית. אין ספק שהילד זקוק לתמיכה והכלה בתקופה זו, ממש כמו שאתם. מבוגרים יודעים איך לפנות ולקבל עזרה בשעת משבר וילדים לא תמיד יודעים כיצד לעשות זאת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו