מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...בת 1818/12/2011
היי,
כבר כמה שנים אני סובלת מח"ח. לפני כמה שנים, ניסיתי לדבר על זה עם אמא שלי, אבל זה היה עוד לפני שידעתי שיש לזה שם.... ניסיתי להסביר אבל לא ממש הצלחתי..
אני דיי מתביישת בזה, כי אמא שלי היא ללא ספק פתוחה וחברותית באופי, ואני פוחדת שהיא פשוט לא תבין אותי גם היום.
בעבר היא אמרה שהכל בראש שלי.. היום ברור לי שיש דברים שהם "בראש שלי" אבל אני לא מצליחה להתגבר על זה לבד.
איך אפשר לומר לה על זה? היועצת בבצפר רוצה לדבר עם אמא, אבל אני מרגישה שאני צריכה "להכין את הקרקע" לפני.. ואני לא יודעת איך..
בבקשה את עזרתכםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
שלי ורדי18/12/2011ח"ח זו חרדה חברתית? צריך לכתוב את כל המילה\,לא בראשי תיבות. כמעט ולא הבנתי. יש לך מעבר לקושי שהזכרת קושי גדול בינך לבין אימך, למרות שאני מבינה שאת מעריכה אותה מאד. אני מזהה כקושי שצריך לעבוד עליו .יש לך צורך חזק לא לאכזב אותה או לסתור את התפיסה שלה עלייך. מה לעשות שלא תמיד הדברים מסתדרים ואת ממש לא צריכהלהיות מישהי שאת לא, אם יש לך בעיות חברתיות או אחרות, להיות עם ראש זקוף ולספר אותן . את לא צריכה לשמור על האחרים כי כך תמיד תפגעי בעצמך. את לא צריכה להרגיש אשמה כלל, ומקוווה שעם הזמן תצליחי לתת יותר מקום וכבוד לרגשותייך גם כשהן רגשות קשים. רק אם תתני להן מקום ראוי, תוכלי בסוף להתמודד נכון ולהתגבר.
אז בלי בושה ובעיקר עם כבוד על מי שאת, כרגע יש לך בעיה ואת צריכה לשתף כדי ולא להסתיר אותה כי אחרת הבעיה עלולה להתגבר עלייך בסוף,
בהצלחה רבה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)