אהבה או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה או לא?
    ליהי
    21/01/2012

שלום ..,רציתי לדבר על מה שעובר על המחשבות שלי שאני מרגישה כבר כמה ימים ספורים .
    יש לי חבר כבר עוד מעט שנה ,אני מעריכה ואוהבת אותו..

אך לעומת זאת בזמן האחרון אני כבר לא כלכך מרגישה את האהבה הזאת
    אני לא יודעת להסביר את זה אבל אף פעם לא ידעתי איך מרגישים שאוהבים
    זה מוזר אבל זה ככה מרגיש אצלי בלב וגם אמרתי את זה לחבר שלי והוא אמר שאני מבולבלת
    יש לי ידיד שהוא הידיד הכי טוב שלי והבן אדם הכי מיוחד שהכרתי
    בזמן האחרון הידיד הזה עולה לי במחשבות כל הזמן
    אתמול יצאנו וממש התקרבנו אחד לשני פיזית ונפשית
    חיבקתי אותו כל הזמן והוא כל הזמן הסתכל עליי ,פעם לפני שהיה לי חבר כולם אמרו לי שהידיד הזה דלוק עליי והיום הוא דלוק על חברה הכי טובה שלי
    ואני מקנאה כואב לי לראות אותו ככה מחזר אחרייה
    והיא לא שמה עליו הוא כזה ילד זהב
    לא בגדתי בחבר שלי ,אבל עדיין הרגשתי איתו רגש חזק ,אולי לא של אהבה.
    פשוט רגש שלא יצא לי להרגיש עם הידיד הזה .. כשאני נמצאת לידו או חושבת עליו
    באמת שאתמול רציתי לנשק אותו מרוב שהוא כזה מקסים אליי אני מרגישה שאני נמשכת אליו
    אני באמת מרגישה בוגדנית בחבר שלי כי אני חושבת על ידיד שלי ככה
    אבל מי יודע אולי זה תקופה וזה יעבור ואולי לא..?
    בכל מקרה אני לא יכולה לספר את זה לאף אחד
    מה את אומרת?אני צריכה התגובה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה או לא?

הוספת תגובה

• אהבה או לא? - תגובה

שלי ורדי
    22/01/2012

היי ליהי
    קודם כל,החבר שלך צודק וגם לא צודק בו זמנית...
    נכון שאת מבולבלת בין שני גברים, החבר והידיד, וגם לגבי אהבתך את החבר שלך , האם מדובר ברגש אהבה אמיתי או לא.
    שנית - רק את תדעי לענות על השאלה אם את מרגישה רגש כלשהו, ושאף אחד לא יגיד לך מה את מרגישה. ייתכן מאד שאהבתך כלפי החבר פחתה.זה דבר שקורה. אך המשפט שכתבת שאת אינך יודעת איך מרגישים כשאוהבים, נותן אולי קצת רמז לכך שהדבר האמיתי עוד לא הגיע עבורך. תצטרכי לנבור בתוך עצמך ולהבחין בין רגשות תלות או הרגל,רגשות של צורך להיות אהובה, לבין רגש אהבה שיש בו גם קבלת אהבה אך גם געגוע וצורך בנתינה (בכל אהבה יש תלות אך ייתכן תלותיות ללא אהבה אמיתית...). לעיתים כאשר אנשים מרגשים חסרי בטחון ואהבה עצמית, חייבים להשיג את אהבתם של אחרים, לראות בכך הוכחה שהם שווים ואהובים.. האם זה מדבר אלייך?

במקרה של הידיד, קשה לי להבין, רק את תדעי לענות האם זה באמת רגש אהבה רומנטי שמתפתח או הקנאה והחשש שהידיד שלך יפתח קשר אינטימי ורגשי עם בחורה אחרת גורם לך להרגיש שאת עלולה להפסיד אותו.. מה לעשות שאנחנו בנקודה מסויימת בזמן חייבים להשלים עם העובדה שלא כל האנשים רוצים אותנו, ושאנחנו לא מרכז עולמם לכן וחרים בן זוג אחד שיהיה לנו כמשענת רגשית וייתן לנו אהבה וכוח. נדמה לי שקשה לך אולי להשלים עם זה ושאת צריכה להרגיש מיוחדת, מחוזרת ומושא חלומות של כמה בנים על מנת להרגיש מסופקת עם עצמך..הנה חומר למחשבה....

בהצלחה רבה,

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליהי
    22/01/2012

איך שקראתי את זה ישר זה גרם לי להתחיל לחשוב
    לא הבנתי למה התכוונת שאמרת שחבר שלי צודק ולא צודק
    מיום ליום אני מרגישה יותר משיכה לידיד ההוא
    והיום קצת רמזתי לו אבל אני לא חושבת שהוא הבין אותי כלכך
    אולי אני יוצאת רעה אבל קשה לי לשלוט בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו