מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נו הצלחתי לישון ולחשוב
אורה20/02/2012אני מניחה שזה שילוב של הדברים וכאמא אני נזכרת לפעמים ברגע שאחזתי בה לראשונה, המיטה הראשונה שלה ומה לא, איכשהו הזמן טס והיא כבר גדולה מפה לשם היא כבר תהיה בוגרת להתחיל חיים עצמאיים אחרי הצבא או אולי אפילו בזמן, להכיר את אהוב ליבה, זה פתאום היכה בי אבל ככל שאני מדברת על זה יותר ככה אני מבינה את זה יותר שזה חלק מהחיים ושהכל בסדר, גם קפצתי לבית מרקחת, התיעצתי עם רוקח, הוא נתן לי תכשיר טונייט שיעזור לי לישון (בעצם כדורי שינה זמניים) וכשאני מצליחה לישון אני גם יותר נינוחה וקל יותר להתמודד, תודה על הליווי פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתי מתגייסתאורה13/02/2012
שלום
הבת שלי לפני גיוס ואנחנו מארגנות לה דברים שצריך, הבת נורא מתרגשת אבל אני קצת פחות, קשה לי עם זה, זוהי סיומה של תקופה מסוימת ועכשיו היא יוצאת לחיים חדשים, אני יודעת שכשהיא תתגייס אני אראה שהכל בסדר יהיה לי קל יותר אבל בינתיים אני פחות ישנה, אני לא נרדמת טוב וגם אז מתעוררת, האם זה טבעי לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי מתגייסת - תגובה
שלי ורדי13/02/2012כן זה טבעי, וטבעי גם לשמחו ביחד עם הדאגה וטבעי שיהיה לך עצוב כי התקופה של היותה בבית, קרובה היא טובה להורים והעתיד בו היא תצטרך להתפתח ולהגדיל את מרחב המחיה שלה גורם לעתים קרובות רגשות אמביוולנטים להורים- גם עצב על סוג של פרידה וגם שמחה להתפתחות של הילדים. אל דאגה, הקשר הוא כל כך חזק ובעוד כמה שנים אפילו קשר טוב מלחתחילה מתהדק יותר. המעבר מתיכון לצבא הוא סוג של פרידה כי גורם לשינוי בהורות. תתרגלי, כולנו מתרגלים..
בהצלחה רבה בשירות הצבאי!
שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך להתמודד?
אורה15/02/2012אז איך מתמודדים בעצם? שעות של חוסר שינה ועייפות והתרגשות ביחד מאיפה להתחיל להתמודד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך להתמודד? - תגובה
שלי ורדי15/02/2012האם זו דאגה מכך שהיא תהיה רחוקה ממך, מהסכנות? או זה עצב מהשינוי ומסוג של פרידה מהבת? יש מנוס משינוי הזה? היא צומחת, מתפתחת, לומדת ולא יכולה לעשות את הדברים האלה ליד ההורים תתעודדי בזה שזה לטובתה, כך תהיה מאושרת ותתבגר. אם את עצובה יותר, זה הזמן לחשוב על איך למלא במשהו נוסף את החיים האישייים שלך, כמו תחביר לשעות הפנאי. לאדם יש כלי נפלא שנקרא הסתגלות, תראי שתתרגלי.
כל טוב,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)