מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להתמודד עם גיל התבגרות 15לילי03/03/2012
שלם אני אם לבת בת 15 שחוווה את הגיל כפי שרשום בפורום שלכם עם הסתגרות בחדר עם דיבור בפייסבוק עם חברים חברות יותר חשובים לה חיי החברה והחברה מאשר אנו ההורים והלימודים ישנה ירידה בריכוז ובהתאם גם הציונים והיא דיי בוהה בשעורים מרשה לעצמה לאחר לשיעוריםומבחינתנו ההורים הכי גרוע זה לשקר לנו שהיא מעדה ועינה פעם חת ויפרה לנו ומאז יותר לא היא יוצאת עם חברה שמעשנים ולכן הריח דבוק לה בבגדים ובשיער והיא טוענת שהיא לא מעשנת .רק חבל ששיחת טלפון מהמורה בב"ס אמרה שתפסה אותה בהפסקה מעשנת וזה ריחוק ליום מבה"ס והפעם היא תבליג ולקחה אותה לשיחה עם היועצת נתנו לה בראש קצת וגם הפחידו אותה ליי התנהלותה בשעורים והתדרדרות הציונים מ-80/90 ל-50/70 לא חבל? והכי גרוע שאני יודעת לא ספרתי לה והלכתי מסביב הבאתי לה מסר עקיף של עשה ואל תעשה ומה יהיו ההשלכות אם תעה כך ואיך היא היתה רואה את עמצה במקום נמך עושה רק בסיס לבגיות או את כל הבגריות כפי שהיא יכולה נתתי לה להבין שהכור כעת ביד שלה למרות שאני ואביה תמיד נהיה שם בשבילה אך יהיו מצבים שאין לנו שליטה כמו הורדתה לבגרות בסיסית אם ציוניה יהיו נמוכים .לכן ניתן לשלב את הגיל וחיי החברה והלימודים ולהישאר שפויים הכל ביד של ויש עוד 3 חודשים לסיום השנה מקווה שתגיעי להחלטות נבונות?מקווה שפעלתי נכון?ומאוד קשה לי להפנים שביתי בת 15 מעשנת. וגם בנוסף משקרת לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתמודד עם גיל התבגרות 15 - תגובה
אייל קנדינוף06/03/2012שלום לילי
הקושי של בתך נובע בראש ובראשונה מהעדר גבולות ברורים של מה מותר ומה אסור. אין לך מה לצםות ממנה להיות ישרה איתך מול ההשפעות החזקות והשליליות שלהן היא חשופה בבית הספר, חברת הצעירים והמדיות השונות(מחשב וטלויזיה) בתך זקוקה להגדרה מחודשת עד איפוא היא מחליטה ומתי נגמר לה החופש. את זה אתם צריכים להחליט בשבילה. כנראה שהיא עוד לא לגמרי מצליחה לראות לטווח רחוק ואת הראיה הזו אתם צריכים לספק לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)