יחסי בן ה15 וחצי ואביו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי בן ה15 וחצי ואביו
    אמא גרושה
    22/03/2012

אני גרושה מזה 13 שנה. היחסים ביני לבין האב הפכו לקרים מאז שהחליט להוריד לי מזונות... ככה בהפתעה כי לא ממש רציתי להקשיב לו שהוא שתוי ...... מאז נאלתי לעבוד הרבה יותר שעות שלא נדבר על המתח במציאת עבודה.... ועול הפרנסה ..
    ליימים בני החליט שאביו מחליש אותו בזה שזה לא ממש עובד.. יש לציין שאביו עבד הרבה שנים ועשה מספיק כסף כדי להרשות לעצמו להנות מהפרות..
    איני יודעת למה נוצר נתק עמוק והילד לא רוצה בחברת אביו למרות ניסיונותיי הכושלים להסביר שזו בחירת האב ... וכל השנים עבד קשה...
    מה שגרוע הוא שהאב שלא יכול להתמודד עם הגישה הזו של הבן שוב מאיים ..אתם גריםבדירה שלי ואני אראה לו.. וכל מיני ניפנופי איומים... האבא לא יכול להכיל זאת וכמנהגו מאיים לסגור ת'ברז.. ולי אין כוח למלחמות..
    מה אני אמורה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי בן ה15 וחצי ואביו

הוספת תגובה

• יחסי בן ה15 וחצי ואביו - תגובה

אייל קנדינוף
    25/03/2012

שלום לך
    לפי מה שאת כותבת יש פה מערכת יחסים לא פשוטה ביך לבין האב שמשליכה על מהות הרגשות של הבן כלפי אביו. יש צורך בהתערבות חיצונית כדי לשקם את היחסים בינך לבין בן זוגך לשעבר ולאחר כך בין בנך לבין אביו. זכרי שהסיבה לקשר בינכם הנא הילד ולכן שווה לנסות מהלך של גישור.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו