האם אני הומו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני הומו?
    דן (שם בדוי)
    29/04/2012

שלום יועצים יקרים!
    לאחרונה התחלתי לשאול את עצמי את השאלה: האם אני הומו?

אני דן, תלמיד כיתה ז. אני לא בין המקובלים בשכבה. לפעמים אני נכנס לאתרי פורנו.כשהייתי באתרים מסוימים, הסתכלתי בעיקר על סרטונים שמופעים בהם בדרך כלל, יותר גברים מנשים. לא יודע. איך שהוא גברים ואיבר מינם מגרים אותי הרבה יותר מנשים. לפעמים כשאני רואה גברים צעירים יחסית אבל חתיכים, אני ישר מתחיל להתלהב ולחשוב מחשבות מיניות. אבל אני לא יכול לחשוב על עצמי במובן שאני אבוא, ויהיה לי חבר, שאיתו אני אתחבק ואתנשק. כאילו, כמו ההומאים הקיצוניים האלה. אבל על יחסי מין באמת אין לי בעיה וזה מה שככל כך מטריד אותי. אולי אני בעצם אוהב את שני המינים באותה מידה? חשוב לי לציין שזה לא שיש לי משהו נגד בנות, ואפילו הייתה לי חברה אחת. פעם אחת, שכבנו יחד במיטה שלה, וממש חיבקנו, ליטפנו נישקנו אחד את השנייה. היום אני מגדיר את זה ככאילו שלב אחד לפני יחסי מין. לא הייתה מגיע איתה לשום מצב של הורדת בגדים או דברים בסגנון, בטח לא בגיל הזה. עזרו לי בבקשה! עזרו לי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני הומו?

הוספת תגובה

• האם אני הומו? - תגובה

שלי ורדי
    01/05/2012

שלום לך,
    מהתיאור שלך אולי כן יש לך נטיות, הנטיות אצל בני אדם אינן שחור-לבן כפי שאנחנו חושבים או אוהבים בנות או אוהבים בנים. כולנו נמצאים על פני רצף שבקצה האחד נמצאים ההומוסקסואלים ה"קיצוניים" כפי שאתה קורא להם. ובקצה השני האנשים שלא יכולים אפילו לחשוב על מין עם בני מינם.
    ייש אנשים שנמשכים לשני המינים לפעמים מה שמכריע זו הנטיה הפיזית ולפעמים הנטיה הרגשית, מתאהבים נפשית בבן אדם מאותו מין.. אתה מוטרד וזה כל כך טבעי בגילך להיות מוטרד לא כי אתה לא בסדר, חס וחלילה, אלא כי כמו רובנו גדלת בחברה שלא מאד "מסמפטת" הומוסקסואלים ואז גם לך יש דחיה מסוימת מהרעיון הזה. אני מציעה לך לקרוא חומר וכתבות על התפתחות של הנטיה המינית, לקרוא ולשאול שאלות בפורומים בנושא זה. מומלץ גם להתייעץ עם איש מקצוע, אתה יכול להגיד להורים שאתה רוצה ללכת לפסיכולוג בלי לומר להם את הסיבה הספציפית. הפסיכולוג ללא רשותך לא ישתף אותם..
    אתה מתחיל לחפש את הזהות שלך בכל המובנים ונטייה מינית היא אחד הדברים שמגדיר אותנו. אולי גם פה באתר של BEOK ייתכן ויש פורום ממוקד בנושאים האלה.
    תמשיך לחפש , אין דרך אחרת מלהבין את עצמך אך לדעתי אין בך שום פגם. כל נטיה מינית אשר תהייה, צריך להתמודד איתה. זה לא מנמיך אותך כבן אדם. ההיפך הוא הנכון, האנשים ההומוסקסואלים הם אנשים אמיצים כי בחרו בדרך האמת שלהם למרות הקשיים החברתיים והמשפחתיים שהנטיה גורמת להם. צריך לזכור שהכי חשוב זה להיות בן אדם טוב ומוסרי ואטהב בני אדם. עדיין אין מהמשתמע מהמילים שלי שיש לך נטיה הומוסקסואלית, הכל עדיין פתוח לבדיקה ולהתפתחות.
    כל טוב!!

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו