חולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה
    חסוי
    12/05/2012

אני בת 14
    גובה 1.65 משקל 47 ק"ג
    מאתמול אני חשה חולשה בגוף ומין סחרחורת לפעמים, אין לי חום או כאבים. ישנתי הרבה ביומיים האלה וככל שאני נחה החולשה מתגברת.
    מה יש לי?
    יש לי טיול שנתי עוד 4 ימים.. זה יעבור עד אז?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה

הוספת תגובה

• חולשה - תגובה

שלי ורדי
    13/05/2012

שלום לך, האם את עושה דיאטה? גובה ומשקל כזה לא מסתדרים, זה משקל נמוך, האם באמת את לא אוכלת? אז החולשה מוסברת..
    אם זה המשקל שלך והוא יציב הרבה זמן ולא שינית הרגלי אכילה, אז הבעיה רפואית נטו, תפני לרופא. אם כפי שאני חוששת, תפני לפסיכולוג וקודם כל להורים שלך.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

חסוי
    13/05/2012

לא.. המשקל שלי יציב.. תמיד הייתי גבוהה ורזה. לא שיניתי את הרגלי האכילה שלי אף פעם וגם לא בזמן האחרון. אך תמיד לא הייתי אוכלת הרבה. לא מרצון לדיאטה או משהו כזה, פשוט אני לא אוכלת מסודר כלכך אבל לא רק בתקופה האחרונה, אלא מתמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא - תגובה

שלי ורדי
    14/05/2012

אז החולשה קשורה למשהו רפואי. לא הפורום המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו