מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי ובן זוגהמרב28/05/2012
מאחר שביתי היא ילדה אחראית, בת 17 והיא שוחחה עימי ואמרה שהיא רוצה לקחת גלולות. יש לה חבר קבוע הם אוהבים זה את זו ובגלל זה היא רוצה גלולות. אני מצד אחד סומכת עליה מצד שני אני יודעת שנערות רבות לפעמים שוכחות גלולה או מפספסות ושאלתי היא כזאת- האם כדאי בהתחלה לשאול אותה אם היא לקחה "להציק" לה קצת עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רק גלולות
סתם גולשת28/05/2012יש טבעת, שאני אישית משתמשת וזה מעולה. שמכניסים, בדיוק כמו טמפון לנרתיק.. ושוכחים למשך 21 יום..
כל עניין השכחה של הגלולות כל יום לא רלוונטי.
תשאלי רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חושבת
מרב30/05/2012שלום לך
לא נראה לי רעיון טוב שילדה בת 17 תשים טבעת אבל תודה על העצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביתי ובן זוגה - תגובה
שלי ורדי30/05/2012שלום לך,
אם היא ילדה אחראית כדאי שתעשי איתה את השחיה ההתחלתית ועד כמה חשוב לא לשכוח את גלולה ועל התוצאות של אי לקיחה רציפה. אולי גם הרופא יעשה איתה שיחה כזו ואפשר ללות אותה בביקור אצל הרופא. מעבר לזה לא כדאי "להציק" לה אך תמיד אפשר לדבר על זה במינון מסוים ובהתאם לאופי תגובתה.
כל טוב,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה ועוד משהו
מרב30/05/2012תודה לך על תשובתך, אני לא "אציק" לה אם כך אבל משהו קטן ונוסף יש דרכים לתרגל כדי לזכור לקחת תרופות ובמיוחד גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה ועוד משהו - תגובה
שלי ורדי30/05/2012לא ידוע לי, אולי תייעצי לבת לחפש בפורומים שאלות מסוג זה. אם היא תרצה לחפש, המשמעות שהיא מודעת ולוקחת בחשבון את "הפיקשושים".
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רשמתי את בתי לשירות SMS
דנה03/06/2012בהתחלה היא הייתה עושה תזכורות ביומן אבל היא הייתה רואה את זה בבית ספר וכשהגיעה הביתה הייתה שוכחת או שלעתים בכלל לא פתחה את היומן. לכן ביררתי עם חברות מהעבודה ואמא נוספת שבתה לוקחת פליים המליצה לי על "המזכירונט", זה שירות SMS, שמגיע ישירות לנייד (והיא כמו אינפוזיה לאייפון שלה) בכל יום בשעה קבועה. נוכחתי לגלות שזה הפתרון הכי טוב עבורה, ייתכן וזה יעזור גם לבתך. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)