מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי המתבגרת-לא יודעים מה לעשותימית09/06/2012
שלום ביתי בת 15מתבגרת מקסימה, היא הבכורה,תלמידה טובה מלאה בחברים וחברות מקובלת מאוד, מנגנת בגיטרה, פעילה בתנועת נוער ועוד. העיניין הוא שהיא לא מטפחת את גופה ,נתחיל בזה שהיא כל פעם צובעת חלק משערה בצבעים שונים בכל פעם, יש לה שלושה הליקסים, ו4 חורים באוזן, הולכת עם עגילים גדולים שמרחיבים את החורים באוזנים, יש לה צד "פריקי" שבעצם כל חבריה מכירים אותה כך , חברותיה בנות מאוד מטופחת ומתקתקות והיא בדיוק ההיפך מהן, ביתי מאוד נמוכה לעומתן 147 ובשנתיים האחרונות שמנה מאוד (ברגע שהבינה כי תשאר נמוכה החלה להשמין), ביתי מזניחה מאוד את גופה, צווארה שחור כפות ידיה שחורות צפורני רגליה לא תמיד גוזרת, אני ממש לא יודעת מה לעשות הערתי לה מספר פעמים והיא מאוד מתעצבנת שאני מבקשת ממנה שתנקה את הידים וכו', (לעומתה אחותה בת 13 וחצי מאוד מטופחת ומתוקתקת ההיפך הגמור ממנה)לאחרונה גילינו דרך הפייסבוק שביתי תומכת בכל הקשור במצעד הגאווה וכשבמקרה שוחחתי עם אחת האמהות של חברותיה לפתע אמרה לי שביתי מספרת שהיא "דו", ורצתה לנסוע למצעד הגאווה בת"א-לנו אמרה שהיא נוסעת עם חברה לסנטר בתל אביב (לא משנה שלא נסעה בסוף)אנו מאוד מודאגים מהמצב, לא יודעים מה לעשות, מאז ומתמיד ביתי הייתה שונה מאחרים, אף פעם לא הייתה פתוחה וחופשיה איתנו, בגיל 14 היה לה חבר חודשיים שדרך חברה הבנתי שפגע בה סתם, יש לנו סלט בראש ואנחנו מאוד דואגים, נראה לנו כי ביתי מחפשת כל מיני דרכים כדי להכריז "אני קטנה אבל אני כאן" היא מעלה תמונות שלה לפייסבוק כשהיא עושה חור חדש באוזן או כשהיא צובעת את השיער. אשמח אים תייעצו לי מה לעשות הן בעיניין נקיון הגוף שלה והן בעיניין המיניות שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתי המתבגרת -למה לא מתייחסים לזה
ימית17/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביתי המתבגרת -למה לא מתייחסים לזה - תגובה
שלי ורדי19/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)