מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי..=>18/02/2008
היי ענת.
אני בת 14 ותחום הפסיכולוגייה מאוד מעניין אותי,אני קוראת הרבה ספרים מאמרים וכו'
רציתי לדעת אם את מכירה אולי מקום לנוער בגילי שבו מלמדים על פסיכולוגיה?
תודה על התשובה,יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענת זפרני18/02/2008איפה את גרה?
כמעט בכל אזורי המגורים בארץ יש קורסים להעשרה שאליהם מגיעים כל מיני אנשים ללמוד תחומים שמעניינים אותם
יש את המרכזים של אשכול פיס - ששם יש חוגי פסיכולוגיה לנוער
יש באוניברסיטאות לימודי העשרה
ויש גם כל מיני הרצאות מזדמנות של מרצים של פעם בחודש הרצאה
למשל - בבית ציוני אמריקה בתל אביב יש פעם בחודש הרצאה של פסיכולוג
תתקשרי ותבררי
בהצלחה
ענת זפרני
נ.ב.
תקראי את הספר של דר' יורם יובל "סערת נפש" - חובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת..
=>19/02/2008תודה על התשובה המהירה,אני גרה בחולון,את אולי יכולה להפנות אותי למקום מסויים? כי כל המקומות שאני ביררתי זה מגיל 16:(
אני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור:-)
אגב,קראיתי את הספר סערת נפש של יורם יובל וגם את מה זאת אהבה....שניהם מדהימים,אבל סערת נפש יותר...חח לא משנה.
יש עוד ספרים שאני יכולה להציע לי?..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ענת זפרני19/02/2008יש את הקתדרה העממית בחולון בבת ים תבררי שם
בנוסף יש בהמשך ההודעות קורס שנפתח בכפר סבא = תסתכלי כמה הודעות קודם
ספרים זו אהבה ענקית בחיים שלי בשמחה אמליץ לך:
1. עמיה ליבליך - סדר נשים - מקסים מקסים מקסים על נשים והכל דרך מקרים
2. ורוניקה מחליטה למות - פאולו קולו - על מה זה בעצם בית חולים לחולי נפש - מומלץ!!!!!
3. תמונות פסיכולוגיות - ניצה אייל - ספר מתנה מרתק מבוסס על מקרים ותובנות בחיים
4. באדולינה - גבי ניצן - על אפסות ורכושנות האדם
5. אייל עמית - כושי בלאנטיס =- על משמעות הקיום והתפקיד שלנו בעולם הזה - חכם מצחיק ושנון
תהני
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
=>20/02/2008תודה.
ובכלל תודה לך שפתחת פורום כזה מקסים,ושאת פה בשביל נוער ומבוגרים כאחד.
המשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)