הרצליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרצליה
    חנה
    19/06/2012

שמי חנה,יש לי בת בגיל 16 ומתחננת שאני יסכים לתת לה לעשות עגיל בלשון,אני מתנגדת בכול תוקף.אשמח אם תדריכו אותי מה לעשות איתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרצליה

הוספת תגובה

• הרצליה - תגובה

שלי ורדי
    20/06/2012

כל העגילים והאביזרים החיצוניים האלה הם צורך להציג זהות נבדלת ויחודית ובולטת ולהגיד "אני לא ילדה חנונה וטובה של ההורים אך נערה "קולית" ועושה כרצוני. הדברים הייצוגים האלה באים בתקווה לחזק את הפנימיות דרך המקובלות החברתית.
    אם אתם מתנגדים נחרצות אז אל תסכימו, תנסו להגיע לאיזו פשרה אם כל כך חשוב לה לעשות איזה עגיל שדרכו רוצה לבטא משהו מעצמה, אני לא מזלזלת בצרכים האלה של המתבגרים ולא תמיד צריך להתנגד להם. בכל מקרה אחרי כמה שנים הכל עובר.. אך אם עגיל בלשון נראה לכם מוגזם או מזיק רפואית , אז לא בכל מקרה.
    תנסו לתת לה אפשרות לבטא עצמה כגדולה ולהתייחס אליה בגובה העניים , להבין מה עוד עושה לה טוב ולתת לה תחושת ייחודיות, אולי זה יעזור.

בהצלחה!

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו