מצב הולך ומחמיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב הולך ומחמיר
    לירי
    04/07/2012

לפני כחודש התגרשתי מבעלי לאחר שנים של השפלות ואלימות,יש לנו שני ילדים
    חיילת בת 22 וילד לפני גיוס בן 20,
    הכרתי אדם דרך משרד עורכי דין [אינו עורך דין]בתקופת הליכי הגירושים שעזר לי מאוד
    התפתחו ביננו יחסי ידידות ,אציין כי הוא נשוי.
    הבעיה היא שבני המתגורר איתי מתערב לי בקשר איתו ומפגין איומים במכתבים כי יהרוס לו את הבית ויגיע למקום העבודה של אישתו לדווח לה.
    בני מכיר אותו היטב בזמן שהתלווה אליו לסידורים והפכו חברים עד מקרה שבו הזמנתי את אותו ידיד לביתי [ולא הייתי איתו לבד]ישבו וצחקו עד שלפתע יצא אליו בני תקף אותו פיזית והתפרץ לעברו ועברי.
    אני אובדת עצות מצד אחד איני רוצה להסתבך עם בני שתמיד הפגין כלפיי "אחריות" מצד אחר חשוב לי הקשר עם אותו אדם וטוב לי.
    אנא יעצו לי דחוף אני מרגישה שהכל מסתבך לי.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב הולך ומחמיר

הוספת תגובה

• מצב הולך ומחמיר - תגובה

שלי ורדי
    04/07/2012

שלום לירי,
    זה לא מקום לייעוץ בתחום הזוגיות, אך בתחום ההורות כן. לדעתי זה לא מקובל ולא נכון לערב את הבן שלך בזוגיות עם אדים נשוי. עדיף היה אם לא היית מביאה אותו לביתך והיית נפגשת איתו בחוץ. תנסי להרחיק את הילדים, עד כמה שהם גדולים עדיין הם ילדים שלהם, של הוריהם, ולא אוהבים לראות את אמם עם גבר אחר כל כך מהר לאחר הגירושין, סה"כ חודש מאד הגט כפי שאמרת.
    העובדה שהגבר נשוי מחמירה את הרגשות שלהם ומבלבלת אותם.

ועוד נקודה, הבן שלך לא צריך לשמור עלייך, תנסי למצוא לך מקום אחר ומעמד גבוה יותר מול הילדים שלך. אחת הדרכים הינה לא לערב אותם גם בכל הדברים שקורים לך, למשל נדמה לי שהזוגיות עם האדם הזה הייתה צריכה להיות לא גלויה בשלב הזה של חייכם, חודש לאחר הגירושין.

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו