שאלה לפסיכולוגית שלי ורדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפסיכולוגית שלי ורדי
    ש.
    04/07/2012

(אני לא ע. שכתבה קודם על הנסיון אונס. אני ע. בן, אחר לגמרי!

שלום שלי הפסיכולוגית. שמי עמית. נער מתבגר. לפעמים עומד לי בלי שאני רוצה. זה קורה כשאני רואה אישה יפה, או סתם חושב מחשבה מינית. אם זה קורה בבית, זה לא נורא. אני מאונן וגומר. אבל כשה קורה בחוץ זה מביך. נורא מביך. למשל, פעם עמד לי וניסיתי להסתיר ולא הצלחתי. היו לידי כמה נשים, בערך בגיל שלך אני חושב. אחת מהן אמרה: תראו, עומד לו! והן הסתכלו וצחקו. מביך.
    רציתי לשאול אותך בתור פסיכולוגית: זה נורמלי, שעומד לי בלי שאני רוצה?. אולי את מכירה דרך "להוריד" את הזין במצב כזה, כשאי אפשר לאונן? נגיד, לחשוב על משהו, או לעשות משהו?. ואולי השאלה הכי חשובה: איך לא להיות נבוך כשזה קורה לי?. כלומר, גם אם עמד לי בניגוד לרצוני, איך להתגבר על המבוכה?. אגב, מה דעתך על הנשים שראו שעומד לי וצחקו?. אם את מתפלאת למה אני שואל דווקא אותך ולא את אייל: זה בגלל שאת פסיכולוגית, כלומר עם ידע רב. ובעיקר בגלל שלא נעים לי לכתוב שאלה כזו לגבר אחר.

נ.ב
    אם הייתי גר קרוב אלייך, הייתי רוצה להיות מטופל שלך. נראה לי שהיית יכולה לעזור לי נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לפסיכולוגית שלי ורדי - תגובה

שלי ורדי
    04/07/2012

שלום ע.
    אני לא כל כך מבינה מה אתה שואל, אתה מגורה מינית ומעוסק על כך מדי לדעתי. אם זה מביך אותך כי זה קורה לך אוטומטית אז תנסה להתרחק ,להסיח את תשומת לבם של הסובבים שלך ובכלל לעסוק בעוד דברים, בעוד נושאים בדרך כלל נשים ואנשים כלל שמים לב לדברים אלה כי הם מלווים בהבעת פנים מסוימת.
    אני לא יועצת מינית אך אם אתה חש שיש לך מחשבות מיניות אובססיביות סביב נשים שאתה לא מסוגל לווסת, תנסה לחפש עזרה בתחום זה. כי באמת זה מביך אותך וזה עלול לגרום לאנשים לחשוב עליך דברים פחות נעימים. אין דרך לא להיות נבוך כשאחרים צוחקים עליך בנושא זה, יש דרך לווסת אולי את היצריות ואת העיסוק הבלתי פוסק בנושא הזה.

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו