מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שליעדי15/07/2012
אני בת 18. יש לי חבר נפש. בחור נכה. הקשר אפלטוני. פעם נשארנו יחד בלילה. דיברנו וזה. שאלתי אם עומד לו ממני. הוא אמר שלפעמים. שאלתי אם הוא רוצה לראות אותי ערומה. הוא אמר כן. אז התפשטתי לגמרי. נשכבתי על המיטה, ואוננתי מולו עד שגמרתי. אחרי שנרגעתי והתלבשתי, ביקשתי שעכשיו הוא יאונן מולי. ראיתי דרך המכנסיים שלו, שעמד לו חזק. הוא פתח את הריצ'רץ, וליטף לעצמו את הזין עד שגמר.
אחר כך נישקתי אותו על הלחי, והוא נשבע לי שלעולם לא יספר על זה. אני סומכת עליו. הוא ג'נטלמן. נשארנו חברי נפש, הכי טובים בעולם. חזרנו לקשר אפלטוני. מדי פעם אנחנו מדברים בינינו על הלילה המענג ההוא.
איך את רואה את מה שקרה שם?. איך את מבינה את זה?. מה דעתך על זה?.
(כפסיכולוגית, כאישה).
מה דעתך על כך שאני הובלתי ויזמתי הכל?.
בבקשה תכתבי כל מה שעולה לך בראש.
החוייה המינית הזאת מסקרנת אותי עד היום, וגם מגרה אותי מינית כשאני נזכרת בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי - תגובה
שלי ורדי15/07/2012שלום עדי,
ציפיתי שתשאלי את עצמך למה את מתעניינת בחוויה הזו וחושבת עליה. היא חוויה יוצאת דופן. מדברייך אני מבינה שלא חסר לך ניסיון מיני עם בנים ומרגישה טוב עם הגוף שלך. יש באנשים צורך מן יצר, יסתכלו עליהם, זה צורך בסיסי מאד, מודחק מאד לעתים קרובות, ומתוך היצר הזה נובע יצר המציצנות שפוגשים אותו לעתים קרובות. משהו בחויה הזו קירב ביניכם כי ראיתם אחת את השני,ברגעים אינימים, אפילו אפשר להגיד יותר אינטימים מיחסי מין כי הוא הסתכל עלייך ואת עליו. אני לא יודעת איך השפיע על הקשר שלכם, האם הביך , קירב, העלה ציפיות או דברים אחרים..תחשבי בעצמך למה זה מעסיק אות, האם הקשר מעסיק אותך , האם את חושבת על הבחור במובנים אחרים, האם התשוקה שלו אלייך (אני לא בטוחה בכך שהיא באה לידי ביטוי), מה היה בחוויה ומה יש בקשר ביניכם שמרגש אותך. הכל גם קשור ומושפע מחוויות קודמות שלך עם מיניות ונשיות. יש בחוויה הזו משהו שלא מושג, קרוב אך לא מושג לגמרי, מצד של שניכם.
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)