מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לחבק ולא יכולהמישהי15/08/2012
שלום רב
יש לי 3 ילדים כל אחד מקסים בפניי עצמו ומוכשר בפניי עצמו גידלתי אותם בקושי רב
שנים סובלת מדכאונות מצביי רוח התפרצויות (כמובן שמטופלת) ולמרות זאת הצלחתי לגדל ילדים לתפארת .
הבעיה היא עם הילדה הגדולה בת 20 אני תמיד מרגישה שהיא מבקרת אותי שהיא מחזיקה הרבה בפנים עליי היא אף פעם לא משתפת אותי היא תמיד מעירה לי נראה לי שיש לה המון כעס עליי .אני קונה לה ומפתיעה אותה היא ילדה מוצלחת במיוחד ולומדת רפואה כל עוד שהיא רחוקה מהבית (ישנה במעונות) הכל בסדר ביננו כשהיא מגיעה הבייתה הכל מתהפך אנחנו רבות .מעולם לא הצלחתי לחבק אותה מעולם לא הצלחתי לפתח איתה שיחה והיא מצידה תמיד באה אליי בדרישות אני צריכה כסף התקלקל לי הפלפון תקני לי תביאי לי תכיני לי .... היא תמיד עצבנית מתחצפת רוטנת וזה לא רק איתי כך גם עם חבר שלה וחברות שלה היא מדברת איתם בטונים גבוהים ותמיד רוצה להחליט לכולם היא תמיד אומרת לי למה את לא כמו אמא של... האמת שהייתי מודל מאוד לא טוב לחיקוי אבל זה לא באשמתי נורא כואב לי שהיא רחוקה מהבית אבל כשהיא מגיעה אני רוצה שהיא תלך איך להתקרב אליה ?אני יודעת שבזה שאני קונה לה נותת לה כסף זה לא מה שהיא צריכה אבל היא גם לא מעריכה היא מעליבה פוגעת ואומרת לי מילים קשות עם אחים שלה הרבה יותר קל לי ואני ממש מרגישה אהבה מהם והם ממני היא תמיד אומרת שאני עושה את התיקון עם אחים שלה
אנא עזרתכם אני אוהבת אותה אבל מרוב כעס אני לא מצליחה להגיד לה או לחבק אותה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)