רוצה לחבק ולא יכולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לחבק ולא יכולה
    מישהי
    15/08/2012

שלום רב
    יש לי 3 ילדים כל אחד מקסים בפניי עצמו ומוכשר בפניי עצמו גידלתי אותם בקושי רב
    שנים סובלת מדכאונות מצביי רוח התפרצויות (כמובן שמטופלת) ולמרות זאת הצלחתי לגדל ילדים לתפארת .
    הבעיה היא עם הילדה הגדולה בת 20 אני תמיד מרגישה שהיא מבקרת אותי שהיא מחזיקה הרבה בפנים עליי היא אף פעם לא משתפת אותי היא תמיד מעירה לי נראה לי שיש לה המון כעס עליי .אני קונה לה ומפתיעה אותה היא ילדה מוצלחת במיוחד ולומדת רפואה כל עוד שהיא רחוקה מהבית (ישנה במעונות) הכל בסדר ביננו כשהיא מגיעה הבייתה הכל מתהפך אנחנו רבות .מעולם לא הצלחתי לחבק אותה מעולם לא הצלחתי לפתח איתה שיחה והיא מצידה תמיד באה אליי בדרישות אני צריכה כסף התקלקל לי הפלפון תקני לי תביאי לי תכיני לי .... היא תמיד עצבנית מתחצפת רוטנת וזה לא רק איתי כך גם עם חבר שלה וחברות שלה היא מדברת איתם בטונים גבוהים ותמיד רוצה להחליט לכולם היא תמיד אומרת לי למה את לא כמו אמא של... האמת שהייתי מודל מאוד לא טוב לחיקוי אבל זה לא באשמתי נורא כואב לי שהיא רחוקה מהבית אבל כשהיא מגיעה אני רוצה שהיא תלך איך להתקרב אליה ?אני יודעת שבזה שאני קונה לה נותת לה כסף זה לא מה שהיא צריכה אבל היא גם לא מעריכה היא מעליבה פוגעת ואומרת לי מילים קשות עם אחים שלה הרבה יותר קל לי ואני ממש מרגישה אהבה מהם והם ממני היא תמיד אומרת שאני עושה את התיקון עם אחים שלה
    אנא עזרתכם אני אוהבת אותה אבל מרוב כעס אני לא מצליחה להגיד לה או לחבק אותה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לחבק ולא יכולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו