תודה גדולהההההה!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה גדולהההההה!!!!!!!
    שיר ומאי
    24/02/2008

ביום שבת את הרצית במתן ואנחנו ההינו נוככות בהרצאה
    אנחנו חייבות להודות ההרצאה הייתה מדהימה אין מה לומר!
    בהתחלה אנו וכל שאר הבנות חשבנו שהולכת להיות הרצאה משעממת כמו כל ההרצאות אבל גילנו שזה בדיוק להפך ההרצאה היתה מעניינת ומשעשעת
    אנו חייבות להגיד לך תודה אבל יש לנו כמה שאלות אלייך שלא אעזנו לשאול מול ההורים ושאר הילדים :
    א.בזמן האחרון לאחת מאיתנו יש כאב ראש אבל לא סתם אלא שהוא בא והולך כל הזמן. אנו רוצות לדעת אם זה סימן כל שהוא או שזה סתם כאבים? אם זה סימן אז למה ?
    ב.אני מפחדת מלקבל מחזור ומזה שאולי יגלו את זה בכיתה ואולי יצחקו על זה ! מה לעשות אני לא יודעת?
    ג.אם מופיע לי מחזור בקיץ איך אני נכנסת לבריכה או לים?
    ד.אני רוצה להיות יותר מקובלת מכיוון שאני מרגישה לא כל כך שייכת לקבוצה שבה אני נמצאת! מה לעשות? (למרות שיש לי מבניהם 2-3 מחברות)
    ה. אם קיבלתי מחזור ואני מתביישת בזה אבל לאמא שלי כבר סיפרתי אבל אני חייבת לספר למישהו ואני לא יודעת למי אז למי כדאי לי לספר ולמה?כדאי לי לספר לחברות שלי?
    ו.אני מפחדת שבעוד כמה שנים יגלו שאני בטולה?(אני מפחדת שאני יהיה בטולה.) מה לעשות?
    ז.אם אני אקבל מחזור איך אני יכולה לספר את זה לאמא שלי ולבקש ממנה תחבושת?
    ח.אם מקבלים מחזור וצריך תחבושת אז בהתחלה לא יודעים בדיוק איך לשים אותה למרות כל ההרצאות אז אין מי שיעזור חוץ מאמא אז זה קצת מבייש שהיא תעזור והכל מה עושים? זה לא נעים!?
    ט.כשיש מחזור אז בשירותים כשמנגבים אז זה לא כואב? והדם שנהיה על הנייר לא נכנס לפוט?
    אז שוב תודה רבה על ההרצאה של אתמול!
    נשמח אם תעני כמה שיותר מהר
    בתודה מראש מאי ושיר.
    תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה גדולהההההה!!!!!!!

הוספת תגובה

• איזה מקסימות אתן!!!!

ענת זפרני
    25/02/2008

עשיתן לי את הערב
    גם אני מאוד נהניתי
    בכלל, ערב של "בנות אמהות פוגשות את גיל ההתבגרות" הוא הערב של ההרצאה הכי מיוחד בעיני!!
    לגבי השאלות:
    1. כאבי ראש חייבים לבדוק. אולי צריך משקפיים. אולי יש לחץ מאחד האיברים - חייבים לספר לאמא לגשת לרופא ולבדוק. בבקשה אל תחכו שיעבור. עדיף לבדוק.
    2. מחזור הוא אישי. חוץ ממך אף אחד, אני חוזרת, אף אחד או אחת לא צריכים לדעת!!! שתפי את אמא וזהו. יש לנו דברים פרטיים ווסת הוא אחד מהם.
    3. בימים של המחזור בדרך כלל בנות נמנעות מלהכנס למים ואם כן הן מקפידות ללבוש מעל בגד הים (שעליו שמים את התחבושת) מכנסון קצר - כך לא רואים ולא נבוכים.
    4. אם היתה לי אבקת קסמים למקובלות חברתית הייתי מליונרית..... מה שצריך זה לחפש את האנשים שאוהבים אותך כמו שאת לאהוב את עצמך ולדעת שלמקובלות יש המון עבודה הן כל הזמן צריכות להיות בעניינים ואף פעם לא בטוחות מי רוצה להיות חברה שלהם על אמת ומי רוצה סתם להנות מהמעמד שלהן.... תשמחי בכיף עם שתי החברות האמיתיות שלך ותהיי מקובלת בעיני עצמך ופתאום תראי שגם בעיני אחרים את מקובלת.
    5. למי שתרגישי הכי בנוח לשתף וגם אם לא תשתפי אף אחד זה ממש בסדר!!(הנה, שיתפת אותי..)
    6. בגילך - את אמורה להיות בתולה. וכשיהיה צורך נדבר על זה שוב בעוד כמה שנים
    7. בצורה הכי גלויה- אמא קיבלתי וסת ואני צריכה תחבושות. זהו. אמא שלך לא תהיה המומה - היא כבר קיבלה.....
    8. מנסים עם עוד תחבושת ובסוף מצליחהים זה לא קורס באונ יברסיטה פעם פעמיים ואת יודעת
    ב ד י ו ק רב איך משמתמשים ממש אל תדאגי. זה קלי קלות.
    9. ממש לא כואב וממש לא נכנס לאף מקום.
    העונג כולו שלי
    להתראות
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו