מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי אנוש גרועיםמלי10/09/2012
שלום לכן,
אני מגדלת ילד בן 16 שנראה כי גדל עם יחסי אנוש מאוד גרועים
אני מופתעת כי לא כך חינכנו אות כלל וכלל
אינני יודעת מניין סיגל לעצמו יחסי אנוש כה גרועים אבל הייתי רוצה לדעת איך לעזור לו להיפטר מהם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי אנוש גרועים - תגובה
שלי ורדי10/09/2012שלום מלי,
קשה לדעת , אין לי הרבה מידע עליכם כמשפחה, אני יודעת מניסיון וידע מקצועי שלעתים הורים שבעצמם הם אנשים המתנהלים באופן תקין עם סביבתם עלולים לגדל ילד שהוא מפונק למשל, לא לדרוש ממנו להתחשב, לרחם עליו לעתים קרובות וכך פחות מתפתח חוש אחריות והתחשבות בזולת. בניסיון לתת לילדם משהו הפוך ממה שהם קיבלו..
תסריט אחר של חינוך ילדים אלה הורים חלשים, יודעים מה נכון אך מתקשים להנחיל בילד את הערכים שלהם, והילד מושפע מדמויות חזקות אחרות מחוץ מרחב המשפחתי.
אפשרות שלישית, זה שליליד יש כמה לקויות בהבנה הגורמות לו לשיבושים עם סביבתו.
ואפשרות אחרת: אולי לכאורה נראה כבעיית יחסי אנוש וכבעיית חינוך אך זו רק התנהגות סימפטומטית, כלומר חיצונית, המבטאת בראש וראשונה בעיה רגשית, תחושת קיפוח, קושי בוויסות רגשי, פגיעות רגשית גבוהה. התנהגות זו באה לשדר לסביבה שלא הכל כשורה ושיש צורך בעזרה.
מקווה שעזרתי,
אני חושבת שכהורה יועיל לך מאד לקבל איזו הדרכה כדי להבין ולהגיע לשורש הבעיה ולהתנהל בהתאם.
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)