רוצה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה עזרה
    מינו
    18/10/2012

יש לי ילד בן 17 בכיתה י"ב הבעיה שלו שהוא חי כאילו לבד כל היום הוא יושן לא הולך לבית הספר אולי פעם או פעמים בשבוע . הוא לא עונה לי למרות שלפני שנתיים היה עושה כל דבר שביקשתי ממנו הייתי עוזרת לו בלימודי הבחינות היום הוא לא עושה בחינות יוצא מאוחר מהבית נשאר עד 2 מחוץ לבית ונכנס הביתה צופה בטליויזיה עד חמש בבוקר .הוא מבקש כסף אם לא אתן לו הוא יכנס לחדר יחפש את הכסף ויקח לבד מהארנק שלי או של אבא או של אחותו הוא כל הזמן מקלל למרות שלא היה כזה ,ולפעמים הוא מרים יד עלי. יש לו אח בן שבע ואחות בת 17 ,כאשר היה קטן כל הזמן התערבו הסבתא והסבא שלו אם הייתי צועקת עליו והיו רבים איתי לידו,האבא מאד אדיש שכל פעם שקורה ריב בינו לבין האחים שלו הןא לא עושה כלום, הוא יודעשאני אוהבת אנשים מתוסכלים ואומר לי כל הזמן "שרק אם תמותי אני אלך לבית הספר ואהיה אחי טוב" אני לא יודעת למה הוא שונא אותי כל כך למרות שפעם הייתי קדושה בשבילו קדושה והיה מושמע אלי מה שמרגיע אותי שהוא לא מעשן וכל הכסף שהוא לוקח זה לקנות אוכל "בגיל צעיר יותר הוא היה שמן והיה מתבייש הרבה מזה היום הוא פחות שמן אבל אני מרגישה שזה משפיע עליו לרעה

אני מבקשת לעזור לי איך להתנהג ומה לעשות להחזיר אותו ללימודים לפני שעובר הזמן ,אני רוצה להדגיש שבבית הספר שהוא לומד ביקשתי עזרה אבל אף אחד לא עזר ואפילו אף אחד המחנכת או המנהל מודיע לנו על העדרתו מבית הספר
    ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עזרה

הוספת תגובה

• רוצה עזרה - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    18/10/2012

שלום לך,
    את מתמודדת עם הרבה דברים לא פשוטים: בן שלא מתפקד בהתאם לגילו, מעליב אותך ואפילו מכה אותך. בנוסף, אין לך תמיכה - לא זוגית ולא משפחתית.
    ההצעה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך היא לפנות ליעוץ/לטיפול משפחתי באיזור מגוריך. יש בהרבה מקומות תחנות עירוניות לטיפול במשפחה וגם אם בעלך לא יסכים להגיע (אולי כן, אין לדעת...) את יכולה למצוא שם מקום של תמיכה עבורך.
    בנוסף, הייתי פונה ליועצת ולמחנכת בבית הספר. איני מודאגת רק מהעובדה שהוא עלול לא לסיים את התיכון, אלא צורת החיים שלו אינה נכונה ואינה בריאה. היא גם עלולה לגרום לו להסתבך בצרות, ולהערכתי צריך לשנות אותה.
    בהצלחה,
    נלי

ד"ר נלי שטיין Ph.D
    מטפלת משפחתית וזוגית מוסמכת
    מתמחה בטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו