מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא ואניקיוטי04/03/2008
ענת אני בת 16 ולי ולאבא שלי אין שום שיחה גם כאשר אני מנסה להתחיל שיחה הכול מתפוצץ. כי כשאני מדברת איתו אני שמה לב שהוא לא מקשיב .אני לא מליחה להוציא ממנו שום רגשות וזה גורם לי לתיסכול מכיוון שאני מנסה להביע את רגשותי .בפעם האחרונה שדיברתי איתו על זה הוא רק אמר לי שהוא מוציא את רגשותיו במבטים אך אני יודעת שהוא שומר את הכול בפנים .מה לעשות כדי לגרום לו להיפתח ולדבר איתי שיחה הדדית בין אבא לבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עצוב
ענת זפרני08/03/2008הלוואי והיית יודעת כמה קשה אני עובדת בחוגי הורים ובהרצאות מול הורים למתבגרים ומתחננת בפני האבות שיתקרבו לבנותיהן.
המוח של הגבר והמוח של האשה בנוי אחרת
להרבה אבות יש קושי ביצירת תקשורת זורמת בינם לבין בנותיהן לעומת התקשורת עם הבנים (גם זה בהכללה ענקית כי יש אבות שיש להם תקשורת מדהימה עם בנותיהן)
מה שצריך זה לא לוותר!!!!!
תתחילי בקטן
שבי לידו כל יום וספרי לו חוויות מבית הספר ומסדרת טלויזיה או כתבה בעיתון
וחכי
לאט לאט
אבל בטוח
תווצר בינכם תקשורת
ואל תמהרי להחליט בשבילו שהוא לא מקשיב
הוא כן
בהצלחה
ותכתבי לי
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)