ילדה מופתחת מכפי גילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מופתחת מכפי גילה
    עדי
    16/12/2012

יש לי ילדה מקסימה בת 7 אבל היא מפותחת מאוד מכפי גילה וסובלת מהצקות. אני לא רוצה שתתבייש בגוף שלה מצד שני הדבר זר לה. איך מתמודדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה מופתחת מכפי גילה

הוספת תגובה

• ילדה מופתחת מכפי גילה - תגובה

שלי ורדי
    16/12/2012

שלום עדי, הדבר החשוב באמת זה שאת חושבת שבתך מקסימה ושאת תמשיכי לשדר לה זאת. תעודדי את התפתחות האישיות שלה, את הבטחון העצמי, הטוב לב, האסרטיביות והכישורים השונים שלה..תכווני אותה להיות עם חברים שעושים לה טוב ולהישמר מהאחרים שגורמים לה להרגיש רע. הבאופן כללי צריכה להיות פחות תשומת לב לגוף ויותר תשומת לב להתפתחות כישורים לימודיים וחברתיים. במקרה וההתפתחות הפיזית מוגזמת ,כדאי להיוועצץ ברופא אנדוקרינולוגי, קטונתי, אך שמעתי שיש תשובה ועצירה מסוימת בעזרת טיפול תרופתי.
    במקרה וההצקות בכתה נמשכות רצוי מאד לגשת להנהלה ולבקש שהמחנכת תתערב בתוכנית מניעה רמה הכיתתית לגיבוש, אחדות, והפחתת התוקפנות המלולית הכללית בכתה.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו