מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    לילך
    02/01/2013

יש לי ילדה בת 17. היא החליטה שהיא לא רוצה ללמוד וכל יום יש לי מלחמות איתה ומריבות כי היא לא רוצה לקום בבוקר . ואז אחרי מלחמה וצעקות היא כמה באיחור של שעה שעתיים, ככה זה כמעט כל יום. אני כבר משתגעת. דיברו איתה היועצת והמורה והיא אמרה שהיא תבוא בזמן, אבל זה לא מחזיק יותר משבוע. היא אומרת לי היום אני כל החיים ישנא אותך על זה שאת מכריחה אותי לקום בבוקר. ואם תמשיכי כך את תאבדי אותי. ומתחילה גם לאיים שהיא תברח מהבית. אני ממש במצב שאני לא יודעת מה לעשות. כי היא הולכת ראש בראש. והיא אומרת שהיא תלך לבית ספר מתי שמתחשק לה. אני מרגישה שהיא הורסת לעצמה את החיים. והיא בסוף גם לא תקבל תעודה של 12 שנות לימוד . להמשיך להילחם איתה כל בוקר לא להילחם , לא יודעת מה לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

שלי ורדי
    06/01/2013

שלום לילך,
    קרוב לוודאי שבעתיד הבת שלך תתאכזב כי לא הערת אותה בבוקר לבית הספר... עדיף לקחת פחות ברצינות את האמירות שלה בעת כעס וסערה. את עושה את הדבר הנכון. אך האם יש בעיות מעבר? אי קימה ואי הליכה לבית הספר מרמזות על בעיות אחרות, כמו חוסר כוחות, דיכאון, ייאוש מלמידה ומכישלונות... יש בתי ספר שלתקופות מסוימות הצוות החינוכי לוקח על עצמו להעיר את התלמידים.גם יש בעיריה/מועצה פונקציה שנקראית "קצינת ביקור סדיר", כדאי להפגש אתה והיא גם תהיה בקשר עם הבת שלך. הייתי אומרת לך לא להרפות אך בד בבד להכניס צד שלישי של אנשי מקצוע בתמונה. עדיין היא קטינה, למרות שבטח אינה חושבת כך.ואת אחראית עליה וככל שהיא לא אחראית לעצמה, וכך מוכיחה זאת בהתנהגותה, את תשאפי לכך שתמלא את החובות שלה.

תחזיקי מעמד ובהצלחה בהמשך,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו