רישיון נהיגה לבת 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישיון נהיגה לבת 18
    מיכל
    06/01/2013

אחרי זמן לא מועט בתי הוציאה סוף סוף רישיון נהיגה. כל כך רציתי שהיא תעבור את הטסט ושמחתי שהיא הודיעה לי שעברה...אבל עכשיו אני בבעיה - אני מאוד פוחדת כשהיא נוהגת! לא בגלל איך שהיא נוהגת אלא בגלל מה שקורה היום בכבישים! אני בחרדות, כרגע היא בתקופת הליווי שלה אבל בעוד כחודש וחצי היא מסתיימת ואז מה יהיה כשהיא תרצה לקחת את הרכב? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רישיון נהיגה לבת 18

הוספת תגובה

• רישיון נהיגה לבת 18 - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    06/01/2013

שלום לך,
    אפשר בהחלט להבין את חששותיך.
    יחד עם זאת בתך למדה לנהוג כדי להיות עצמאית ולנוע בחופשיות ממקום למקום...
    אני מציעה שבשלבים ראשונים תקבעו שהיא נוסעת למרחקים קצרים וצוברת ניסיון הדרגתי בנהיגה לבדה. כך במשך הזמן היא תלמד יותר ויותר להתמודד עם נהגים אחרים, תנאי מזג האויר ומצב הכביש.
    ולך אומר: מי אמר ש״עוף גוזל״ זה דבר פשוט? כל צעד מלווה בחששות מפני ״נשר בשמים״ כזה או אחר...
    בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רישיון נהיגה לילדה

ליטל
    09/01/2013

זה באמת מפחיד שהילדים מתחילים לנהוג לבד, אני הקפדתי לנסוע הרבה עם הבן שלי בתקופת המלווה, תחילה נסיעות קצרות ולאט לאט מרחקים ארוכים יותר ובשעות שונות של היום (עומסים, לילה..), התקנו גם מערכת התרעה (איווקס) ברכב שמשמשת את כולנו כמובן, אך עוזרת לי להיות יותר שקטה כשהילד לוקח את האוטו. אני חושבת שעשינו את המקסימום ועכשיו גם צריך "לשחרר" קצת מהדאגה ולסמוך על הילד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו