מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החבר של הבן שלי נמצא פה הרבהאין לי סבלנות25/01/2013
הבן שלי וחברו מתאמנים יחד 4 פעמים בשבוע לאחר האימון מגיעים לפה ולי נמאס זה כרוך בלהכין ארוחה או לסרוגין לשלם עליו ארוחה בנוסף בהם גם שותים אבקת חלבון שהיא יקרה..ובמובן שבא לי קצת זמן משלי ולא שזה ישרוץ אצלי. זה גורם לחיכוכים עם הבן ..... ולי נמאס לראות את החבר כל הזמן פה..
הוא מגיע חוץ מהאימון כמובן כל פעם כאשר הם יוצאים בסופי שבוע ומתקשר המון.....
נו יש מה לעשות או שהבעיה אצלי כמו שאומר לי הבן??
הבהרתי לו שאני לא מחויבת להאכיל שניים רק אחד......... אין לי קשר עם האמא השניה לא מכירה אותה ואין דרך לדבר איתה.הם מגיעים לפה כי הבית שלי רוב יותר למכון כושר וגם כי נוח כי רק אני והבן נמצאים פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החבר של הבן
ד"ר נלי שטיין25/01/2013שלום לך,
אני מציעה לך לברר עם עצמך מדוע נוכחות החבר כל כך מפריעה לך. האם מדובר בסוג של תחרות לגבי בנך, האם נוכחותו מעלה בך חששות מפני קשר הומוסקסואלי... או שפשוט מפרה את שלוותך. שלווה שיצרתם שניכם בביתכם.
בכל מקרה הנוכחות שלו כמו גם הרעש שיוצרים ילדים בכלל בכל גיל הם חלק מחיים שלמים. מחשבה זו אולי עוזרת לראות את הדברים בצורה קצת יותר חיובית.
לגבי ארוחות - בבקשה תתפטרי מתפקיד זה... עשי רק מה שמתאים לך.
מקווה שעזרתי ולו במטע.
שבת שלום,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה מהירה
הבן שלי ברוגז25/01/2013הילדים פה בזמן ארוחה לא להגיש??? אני אמורה להכין ארוחת ערב... לבן שלי.. ואז?להשאיר אותו רעב??? אני אמורה גם לאכול... זה זמן ארוחות........מפריע לי עניין הכל כלול.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)