החבר של הבן שלי נמצא פה הרבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החבר של הבן שלי נמצא פה הרבה
    אין לי סבלנות
    25/01/2013

הבן שלי וחברו מתאמנים יחד 4 פעמים בשבוע לאחר האימון מגיעים לפה ולי נמאס זה כרוך בלהכין ארוחה או לסרוגין לשלם עליו ארוחה בנוסף בהם גם שותים אבקת חלבון שהיא יקרה..ובמובן שבא לי קצת זמן משלי ולא שזה ישרוץ אצלי. זה גורם לחיכוכים עם הבן ..... ולי נמאס לראות את החבר כל הזמן פה..
    הוא מגיע חוץ מהאימון כמובן כל פעם כאשר הם יוצאים בסופי שבוע ומתקשר המון.....
    נו יש מה לעשות או שהבעיה אצלי כמו שאומר לי הבן??
    הבהרתי לו שאני לא מחויבת להאכיל שניים רק אחד......... אין לי קשר עם האמא השניה לא מכירה אותה ואין דרך לדבר איתה.הם מגיעים לפה כי הבית שלי רוב יותר למכון כושר וגם כי נוח כי רק אני והבן נמצאים פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החבר של הבן

ד"ר נלי שטיין
    25/01/2013

שלום לך,
    אני מציעה לך לברר עם עצמך מדוע נוכחות החבר כל כך מפריעה לך. האם מדובר בסוג של תחרות לגבי בנך, האם נוכחותו מעלה בך חששות מפני קשר הומוסקסואלי... או שפשוט מפרה את שלוותך. שלווה שיצרתם שניכם בביתכם.
    בכל מקרה הנוכחות שלו כמו גם הרעש שיוצרים ילדים בכלל בכל גיל הם חלק מחיים שלמים. מחשבה זו אולי עוזרת לראות את הדברים בצורה קצת יותר חיובית.
    לגבי ארוחות - בבקשה תתפטרי מתפקיד זה... עשי רק מה שמתאים לך.
    מקווה שעזרתי ולו במטע.
    שבת שלום,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה מהירה

הבן שלי ברוגז
    25/01/2013

הילדים פה בזמן ארוחה לא להגיש??? אני אמורה להכין ארוחת ערב... לבן שלי.. ואז?להשאיר אותו רעב??? אני אמורה גם לאכול... זה זמן ארוחות........מפריע לי עניין הכל כלול.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו