תמונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמונות
    עמית
    31/01/2013

אני בן 16 וחצי. לפני חודש גלשתי בפורום שמפרסמים בו תמונות עירום. פתאום ראיתי תמונה של אחותי הגדולה בת 22. זה פורסם ממש באותו יום כנראה על ידי אחד הבנים שם. אני בטוח שהיא לא פרסמה אותם כי הם נראים קצת ישנים אולי לפני שנה. אולי זה מישהו שהיה חבר שלה אולי מישהו מהצבא.
    האם אני צריך לספר לה. אולי הייתי צריך לספר לה מייד כדי שהתמונות לא יעברו לאתרים אחרים?
    וחוץ מזה אני כמעט כל יום מסתכל עליהם וזה גם בעייה כי אני רואה אותה פה בבית כאילו היא בתמונה בלי בגדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמונות

הוספת תגובה

• תמונות - תגובה

שלי ורדי
    01/02/2013

שלון עמית,
    באמת מצב בעייתי, עבור אחותך בעיקר וגם עבורך. אולי לא נעים לך לדבר איתה על כך אך אני חושבת שכדאי שהיא תדע זאת ,יותר חשוב למנוע העברת התמונות לאתרים אחרים וגם אולי שתנסה לתבוע או להתלונן במשטרה על הפצת התמונות. יש לי פשוט הרגשה שבשלב מסוים המידע יגיע אליה בכל מקרה. עדיף שתשלוט במצב כמה שהיא יכולה.
    אם ממש לא נעים לך , תוכל לפנות לאחת החברות שלה, לשתף אותה ולטכס עצה מה לעשות ואיך להודיע לה.

בהצלחה, מקווה שלא יהיו הרבה נזקים...ושאחותך תוכל להתגבר על עגמת הנפש.

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו