מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות בגיל 11שירה17/02/2013
שלום רב,
בני בן 11 נמצא בקשר מאוד אינטנסיבי עם חברה בת כיתתו אותה הוא מאוד אוהב.
הם כל הזמן משוחחים בצ'ט, ושולחים מיילים זה לזו.
לעיתים אני מציצה בהתכתבויות ביניהם, ולאחרונה הם התחילו להתכתב על רצונם להתנשק ולהתחבק.
האם זה מוקדם?
האם צריך לשוחח עם הילד על הנושא?
בברכה,
האם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות בגיל 11 - תגובה
ד''ר נלי שטיין17/02/2013שלום לך,
אין זו הפעם הראשונה שאני שומעת על התאהבויות חזקות שכאלה. לנו המבוגרים זה נראה בגיל צעיר, אך בואי נזכור שאין "אמת אחת" גם בנושא זה.
כדאי גם לזכור שלא מדובר מייד ביחסי מין, שאכן מוקדמים בהחלט. מדובר במערכת רגשית ובמחשבה על גילויי חיבה. יש כבר תשוקה ראשונית - אני מעריכה - אך הכול מאוד בוסרי.
להערכתי טוב שאת עוקבת, אבל בבקשה נסי לא לעשות זאת בצורה פולשנית.
כמו כן אני בהחלט ממליצה שתשוחחי איתו, עד כמה שאת יכולה. כלומר, נסי להקשיב למה שהוא מספר, דברי על מסר של אחריות... כדאי שלא יהיה בשיחות אלה מסרים של אזהרות. הוא והיא מגלים עולם מופלא, ועדין אין מקום להזהיר ואולי אפילו להפחיד. למדי אותו שהוא יכול לראות בך "כתובת" לשיחה.
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי בודקת גם בפייסבוק- בברכה
סיוון ברנד01/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)