ניקיון חדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקיון חדר
    טל
    01/03/2013

שלום רב, אני אמא לבת 16.5. היא מאוד מסודרת, מאוד קנאית לדברים שלה (יש עוד שלושה אחים קטנים יותר). פעם בשבועיים מגיעה עוזרת בית ותמיד אחריה יש כעס ובכי שהזיזו לה דברים, שנגעו לה בדברים ולעיתים שנשברו....
    היא מאוד מבקשת שהעוזרת לא תיכנס אליה לחדר ומבטיחה שהיא תיקח אחריות על הניקיון. אני מתלבטת האם כדאי לאפשר זאת. אשמח לייעוץ.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקיון חדר

הוספת תגובה

• ניקיון חדר - תגובה

שלי ורדי
    02/03/2013

שלום טל,
    למה לא בעצם? נראה שהצעתך נכונה, לבדיקה לפחות. כך אפשר לבדוק אם היא מנקה את החדר. עצם העובדה שתקח אחריות על חדרה נראית לי טובה מאד.המצב יכול להיות גם הפיך. תמיד העוזרת תוכל לשוב ולנקות את החדר שלה, כהחלטתכם. יש צדק עמה אם שוברים לה דברים..הכי נכון נראה לי "שתכין" את החדר לניקיון העוזרת, שתסדר אותו וכך לא יהיו הרבה דברים על שולחן, והחפצים החשובים יוסתרו במגירות או בארון.אפשר תמיד גם לייעץ למנקה איך לגשת לחדר של הבת...

כל טוב,

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו