מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן 16 לא מדבר איתי חודשאמא15/03/2013
כועס עלי כי כעסתי על החבר שלו בנוכחות החבר שהוא יותר ידי אצלנו ונמאס לי ממנו (מהחבר) יש לציין שלא עשיתי זאת בעדינות...זאת אחרי כמה פעמים שאמרתי לבני שזה מוגזם
הבן מאותו רגע לא מחליף אתי מילה ולמרות שאמרתי לא הייתי צריכה להגיב כך לא עוזר לי... אני מכינה אוכל ונותנת כסף מעירה בבוקר..
אך אין יחס?.. מה עושים.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני בן 16 לא מדבר איתי חודש - תגובה
ד''ר נלי שטיין16/03/2013שלום לך,
מבחינת בנך עשית משהו מאוד קשה - ביישת אותו ליד החבר... נראה שהוא (וגם את) מתקשים לנהל דיאלוג ולכן השתיקה מהווה סוג של ביטוי לכעס, לגבול שהוא שם כרגע בינך לבינו.
יחד עם זאת, ולאור הבנתך שלא היית צריכה להגיב איך שהגבת, אני סבורה שלא צריך להמשיך ולבקש סליחה. המשיכי בתפקוד השוטף כמו שאת עושה וחזרי ואמרי שאת כאן ומתי שיהיה מוכן לשוחח את מוכנה...
סבלנות. זה מאוד לא פשוט. המשיכי לדבר איתו כי חשוב שיראה שאין ברוגז במשפחה... שאת לא מתנהלת כמוהו... לאט לאט הוא יפשיר אני משערת, אבל עדין תצטרכו לעבד את האירוע.
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבן שלי עדיין ברוגז ...
הבן שלי ברוגז22/03/2013כבר יותר מחודש וחצי אני חסרת אונים..וגם אני מתחילה להיות אדישה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)