בני בן 16 לא מדבר איתי חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן 16 לא מדבר איתי חודש
    אמא
    15/03/2013

כועס עלי כי כעסתי על החבר שלו בנוכחות החבר שהוא יותר ידי אצלנו ונמאס לי ממנו (מהחבר) יש לציין שלא עשיתי זאת בעדינות...זאת אחרי כמה פעמים שאמרתי לבני שזה מוגזם
    הבן מאותו רגע לא מחליף אתי מילה ולמרות שאמרתי לא הייתי צריכה להגיב כך לא עוזר לי... אני מכינה אוכל ונותנת כסף מעירה בבוקר..
    אך אין יחס?.. מה עושים.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 16 לא מדבר איתי חודש

הוספת תגובה

• בני בן 16 לא מדבר איתי חודש - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    16/03/2013

שלום לך,
    מבחינת בנך עשית משהו מאוד קשה - ביישת אותו ליד החבר... נראה שהוא (וגם את) מתקשים לנהל דיאלוג ולכן השתיקה מהווה סוג של ביטוי לכעס, לגבול שהוא שם כרגע בינך לבינו.
    יחד עם זאת, ולאור הבנתך שלא היית צריכה להגיב איך שהגבת, אני סבורה שלא צריך להמשיך ולבקש סליחה. המשיכי בתפקוד השוטף כמו שאת עושה וחזרי ואמרי שאת כאן ומתי שיהיה מוכן לשוחח את מוכנה...
    סבלנות. זה מאוד לא פשוט. המשיכי לדבר איתו כי חשוב שיראה שאין ברוגז במשפחה... שאת לא מתנהלת כמוהו... לאט לאט הוא יפשיר אני משערת, אבל עדין תצטרכו לעבד את האירוע.
    בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבן שלי עדיין ברוגז ...

הבן שלי ברוגז
    22/03/2013

כבר יותר מחודש וחצי אני חסרת אונים..וגם אני מתחילה להיות אדישה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו