מצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה
    מאיה
    15/03/2008

שלום ענת.

בתי בת ה15 חזרה אמש הביתה מאוד נסערת. הרגשתי שהיא במצוקה גדולה.זאת לא היתה סתם עצבנות של מתבגרת. זה היה הרבה יותר מזה.אין לי מושג מה קורה .!!!!!!!!
    עד שהיא חזרה הביתה הייתי איתה בקשר טלפוני. הדרך הביתה ארכה לה הרבה מאוד זמן.!!!.כששאלתי עם מי היא נמצאת, התשובה היתה לא יודעת. זה כבר הדליק לי נורה אדומה!!
    היא חזרה הביתה ולשאלתי "מה עובר עלייך? אני רואה שאת נורא בלחץ" התשובה היתה :"אמא תעזבי אותי". אני מרגישה שהיא חוותה אתמול משהו שהכניס אותה לחוסר שקט יוצא דופן.
    איך אני עוזרת לה? האם יש טעם לצלצל לחברה ולנסות לדלות מידע ללא ידיעתה?אולי לפנות לאיש מקצוע?
    אני מאוד מאוד מודאגת ורוצה לנסות להבין למה היא בכזה לחץ. אני לא רוצה לחשוב על סיבות..........
    היא ילדה טובה בסה"כ!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה

הוספת תגובה

• מצוקה

ענת זפרני
    20/03/2008

ראשית, התנצלות ען העיכוב במתן התשובה
    שנית - הסרטים שרצים לנו בראש על דברים קטסטרופלים - המון פעמים לא מתקרבים אפילו לאמת.
    הרבה מתבגרים עושים"דרמות" מסתם ריב או קטע שלא הצליח
    וכתוצאה פרצופים ומצוקה
    לא שאני מקלה ראש
    נהגת נכון ביותר כשניסית לברר מה קרה
    ובהחלט יש מקום לפנות לחברה שלה
    אבל
    לזכור
    שתמיד תמיד אם חלילה וחס קורה משהו נוראי - ההורים בסוף יודעים
    גשי אליה לחדר
    תאמרי לה שכאשר היא תבחר - את תשמחי להקשיב
    ברוב הפעמים
    דלת פתוחה מזמינה
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו