הצצתי לביתי באייפון...האם לגלות לה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצצתי לביתי באייפון...האם לגלות לה?
    חיננית
    18/04/2013

שלום רב,
    יש לי הסכם קבוע עם ביתי בת ה-13.5 שבשעה 22:00 האייפון עובר לטעינה בסלון. (על מנת למנוע קרינה בשעת שינה, הטרדות בשעת לילה מאוחרת וכו')
    אמש "הצלחתי" לפצח את הקוד הסודי שלה וריפרפתי קצת בפייסבוק שלה, באינסגרם ובשאר הרשות החברתיות...
    בבוקר היא בדקה את ההודעות שלה ומיד הרגישה כי חיטטתי לה באייפון...(לא יודעת איך...)היא ניגשה ושאלה אותי, לא רציתי לשקר ועניתי לה שכן על מנת לשמור עליה...
    היא התעצבנה עד מאוד ואמרה כי יותר לא תשים את האייפון בסלון ולא תסמוך עלי יותר.
    אני מרגישה כי מעלתי באמון שהיא נותנת לי, אך מחובתי כאם לבדוק גם את התחום הזה.
    מה דעתך? האם היה עלי לשקר לביתי ולומר לה שלא נגעתי לה באייפון?
    הלכתי לעבודה בהרגשה כבדה...:((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצצתי לביתי באייפון...האם לגלות לה? - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    18/04/2013

שלום לך,
    אני יכולה להבין את תחושות האשמה שלך והן את הכעס של בתך. לא הסברת בפנייתך מדוע חטטת לה באייפון. האם היה משהו שגרם לך לחשוב שהבת מסתירה ממך משהו או נמצאת בסיכון כלשהו. אם לא, ומדובר יותר בסקרנות שלך, הרי שאכן מעלת באמונה. אני סבורה שעליך להתנצל בפניה ולומר שאת מבינה שאת יכולה לסמוך עליה... ומבקשת ממנה לזכור שאם קורה משהו שמטריד אותה או מאיים עליה היא יכולה תמיד לפנות לעזרתך.
    אחרת אין לחיטוט כזה כל הצדקה. פרטיות הינה ערך חשוב גם עבור נערה בת 13.5 שכבר אינה ילדה קטנה. מעבר לכך מדובר בלכבד את חייה.
    בברכה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו