ילדה בת 17 שמעריצה את אבא שלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 17 שמעריצה את אבא שלה
    נעמה
    08/06/2013

שלום, הייתי בחדר של ילדה בת 17, בית נורמטיבי, הורים אקדמאים ובעלי משרות טובות. בחדר היו תלויות המון תמונות של האבא ותמונה אחת משותפת של ההורים.

אני יודעת שיחסי ההורים אינם כוללים יחסי מין..

ריבוי התמונות של האב גרמו לי לתחושה לא נוחה, זה נראה היה לי כמשהו לא בריא.

אני מגזימה ? זו התנהגות נורמלית של ילדה בגיל הזה.

חשוב לציין, שהילדה עצמה תלמידה טובה, אהודה ולכאורה הכל בסדר.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילדה בת 17 שמעריצה את אבא שלה - תגובה

שלי ורדי
    09/06/2013

שלום נעמה,
    אני לא מבינה מה קשרייך עם המשפחה, אבל באופ בטוח את יודעת עוד כמה דברים עליה. מהפרטים שמסרת, קשה להגיע למסקנות על קשר לא בריא. מה שמפתיע ונדיר בעיניי הוא ששל נערה בת 17 תלויות תמונות של ההורים....ייתכן והיא קשורה לאביה ולא עברה עדיין בהצלחה את הקונפליקט האידפאלי, ברגשותיה מול האב . אולי יש בדמות האב איזו הילה והערצה שמשמשת לה כעוגן נפשי בחיים. בנוסף, שבגיל ההתבגרות הקשר בין בת לאם עובר קשיים כי הבת צריכה בגיל זה לבנות לה זהות אישית ונשית שונה מזו של אמה,היא מטילה ביקורת על האם וזקוקה דרך הביקורתיות להיפרד מהמבנים הנפשיים הילדותיים של הקשר הראשוני שלה עם האם. מול האב ההיפרדות יותר קלה.

מקווה שעזרתי,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נעמה
    09/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו