מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצצה במקלחתדנה16/06/2013
אני נשואה 8 שנים.לבעלי בן מנשואין קודמים,שגדל אצלנו במשמורת משתפת מגיל 4 וחצי וכיום הוא בן 12 וחצי.
לאחרונה,כאשר אני עולה להתקלח אני מוצאת כי הילד עולה אחרי וממש אורב לי ליד הדלת.
שוחחתי עם בעלי על כך וניכר כי הוא היה בסוג של הכחשה-מה פתאום ולא יכול להיות....לכן ,ביקשתי מהילד שלא יעלה אחרי בעדינות.
אך עניין זה לא פסק לצערי,בפעם האחרונה כאשר התקלחתי, ראיתי את ראשו בחלון המבדיל בין המקלחת לחדרי מנסה להציץ .ביקשתי שירד למטה מיד.
אני אובדת עצות-מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצצה במקלחת - תגובה
ד''ר נלי שטיין17/06/2013דנה שלום לך,
את זכאית לחלוטין לשמור על פרטיותך ולתבוע שהיא תשמר גם על ידי בני המשפחה. בה בעת, עושה רושם שלבעלך קשה מאוד עם ההכרה בכך שיש לכם בבית ילד מתבגר, סקרן מבחינה מינית וגם חוצה את הגבולות הנדרשים.
אי לכך, אני מציעה כמה כיוונים. האחד - ליצור שיחה ישירה וברורה עם הנער כשאת מכירה בסקרנות שלו אך מסמנת בברור את החדירה לפרטיות. (איני מבינה גם מדוע הוא נכנס לחדרך והאם אפשר לנעול אותו כאשר את הולכת להתקלח. נעילה כל עוד הוא לא הפנים את המסר הברור של האיסור לעקוב אחריך).
השני - את יכולה לערוך שיחה זו יחד עם בן זוגך, אביו של הילד. איני בטוחה שהוא עצמו בשל לכך, אך את יכולה לחשוב על אפשרות זו כצעד שני לאחר שיחתך האישית מולו... דרך אגב, אפשרות שלישית היא שהוא ישוחח עם בנו אך נראה לי כרגע שהוא לא מסוגל לעשות זאת. האפשרות מעלה בו חרדה גבוהה שמביאה להכחשה, מה שמשאיר אותך הן אובדת עצות והן די לבדך מול הקושי.
בהצלחה.
נלי
נ.ב. אולי כדאי להראות לבן זוגך את שאלתך ואת תשובתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)