הצצה במקלחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצצה במקלחת
    דנה
    16/06/2013

אני נשואה 8 שנים.לבעלי בן מנשואין קודמים,שגדל אצלנו במשמורת משתפת מגיל 4 וחצי וכיום הוא בן 12 וחצי.
    לאחרונה,כאשר אני עולה להתקלח אני מוצאת כי הילד עולה אחרי וממש אורב לי ליד הדלת.
    שוחחתי עם בעלי על כך וניכר כי הוא היה בסוג של הכחשה-מה פתאום ולא יכול להיות....לכן ,ביקשתי מהילד שלא יעלה אחרי בעדינות.
    אך עניין זה לא פסק לצערי,בפעם האחרונה כאשר התקלחתי, ראיתי את ראשו בחלון המבדיל בין המקלחת לחדרי מנסה להציץ .ביקשתי שירד למטה מיד.
    אני אובדת עצות-מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצצה במקלחת

הוספת תגובה

• הצצה במקלחת - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    17/06/2013

דנה שלום לך,
    את זכאית לחלוטין לשמור על פרטיותך ולתבוע שהיא תשמר גם על ידי בני המשפחה. בה בעת, עושה רושם שלבעלך קשה מאוד עם ההכרה בכך שיש לכם בבית ילד מתבגר, סקרן מבחינה מינית וגם חוצה את הגבולות הנדרשים.
    אי לכך, אני מציעה כמה כיוונים. האחד - ליצור שיחה ישירה וברורה עם הנער כשאת מכירה בסקרנות שלו אך מסמנת בברור את החדירה לפרטיות. (איני מבינה גם מדוע הוא נכנס לחדרך והאם אפשר לנעול אותו כאשר את הולכת להתקלח. נעילה כל עוד הוא לא הפנים את המסר הברור של האיסור לעקוב אחריך).
    השני - את יכולה לערוך שיחה זו יחד עם בן זוגך, אביו של הילד. איני בטוחה שהוא עצמו בשל לכך, אך את יכולה לחשוב על אפשרות זו כצעד שני לאחר שיחתך האישית מולו... דרך אגב, אפשרות שלישית היא שהוא ישוחח עם בנו אך נראה לי כרגע שהוא לא מסוגל לעשות זאת. האפשרות מעלה בו חרדה גבוהה שמביאה להכחשה, מה שמשאיר אותך הן אובדת עצות והן די לבדך מול הקושי.
    בהצלחה.
    נלי

נ.ב. אולי כדאי להראות לבן זוגך את שאלתך ואת תשובתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו