בת אגרסיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת אגרסיבית
    רינת פ
    29/06/2013

אני גרושה . במהלך נישואיי סבלתי מהתנהגות אלימה מילולית של בעלי לשעבר וילדיי היו עדים לכך .בתי בת 22 , לאחר צבא אך את גיל ההתבגרות היא עוברת עכשיו כי בעלי לשעבר החזיק אותה בבית לא נתן לה לצאת לחברות וכו' , ורק עכשיו היא חווה " חופש" .

לאחר הגירושין , הילדה גרה חלק מהזמן אצלי וחלק אצלו , עד שהסתכסכה עם אשתו החדשה .
    הייתי מאושרת לקלוט אותה אליי מאחר והיינו כמו חברות , אבל לתדהמתי היא התחילה לנהוג כלפיי באלימות מילולית קשה ואינטנסיבית , עם עוד דברים כמו להשאיר לכלוך בכל פינה, לא לכבס או לנקות אף פעם , ובעיקר להסביר לי עד כמה אינה זקוקה לי .

אני חייבת רק לשתף שחוויתי משבר גדול מכך , המון זמן שמרתי על תקשורת פתוחה למרות הכל , אך כמובן שלאחר שכלום לא מצא חן בעיניה בבית - היא עזבה בנתק מוחלט אל החבר.

היום יש נתק ואיני יודעת אם זה בכלל תלוי בי שנחדש את הקשר.

מה דעתך בנושא . מה היית עושה במקומי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת אגרסיבית

הוספת תגובה

• בת אגרסיבית - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    01/07/2013

שלום לך,
    מדבריך עולה שבתך כועסת ונמצאת מאוד בצמוקה. לצערנו היא כנראה משחזרת דפוסי התנהגות ותגובה אותם למדה כנראה מאביה. אב שהיא כנראה העריצה. איני יודעת מדוע בחרת בעמדה של "החברה", אך לבטח בתך הייתה זקוקה לאם ולא לעוד חברה.
    כיום, לאור הנתק ביניכן, את צודקת שלא הכול תלוי בך וגם לא המשך הקשר. היא תצטרך לבחור באם היא רוצה להיות עמך בקשר. זכרי שלמרות הכאב המסר צריך להיות שאם היא תרצה המשך קשר - את כאן. רוצה להמשיך להיות אמה, אך היא לא תוכל להמשיך להתנהג באופן שהתנהגה.
    המומלץ ביותר היה שאת, (וגם היא) היית הולכת לטיפול מקצועי. אם את שואלת מה הייתי עושה במקומך הרי שזו התשובה. טיפול כזה יעזור לך לעבד את התחושות והמחשבות ולהתמודד עם הקשיים.
    בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו