מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופש גדולמיכלי30/06/2013
שלום לך, ראשית תודה על הפורום לא מובן מאילו שיש עם מי להתייעץ! החופש הגדול הגיע ואיתו גם ההתמודדות עם בני הנוער, בתי בת חמש עשרה אנחנן גרים במושב, היא וחברותיה נוהגות לבלות כל לילה עד שעות מאוחרות אחת שתים בלילה ויותר, תחילה לא ידעתי איך להגיב, במיוחד כשהיא אמרה לי אמא אנחנו רק פה במושב אין לנו לאן ללכת ועוד ועוד תירוצים, ושכנועים למה לי להסכים לה״ גם לחברות שלי מסכימים״ ועוד ועוד.... הודעתי לה היום באופן חד משמעי שאני לא מסכימה שהיא תשאר אחרי 24:00 בחוץ. היא נכנסה הביתה כעוסה בטענה שאני נודניקית, ומה הבעיה שלי ולא נותנת לה להנות בחופש. שאלתי היא ואולי לא שאלה אלא רק אישור לכך שאני פועלת נכון. האם זה נכון להגביל אותה גם אם זה פה ליד הבית? האם זה בסדר שהם ישבו בחצר של אחת הבנות או שלנו עד שעות מאוחרות? או שלהגביל עד שעה 24:00 ובזה לסיים את העניין? אודה לתשובתך נ.ב. לחלק מההורים אין בעיה שהם ישארו בחוץ עד שעות מאוחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופש גדול - תגובה
ד''ר נלי שטיין01/07/2013שלום מיכלי,
אני שמחה שאת נעזרת בפורום. תודה לך.
לגבי בתך - הרי שאני סבורה שאכן השעה 24.00 לבת 15 היא קצת מוקדמת מדי בזמן החופש. איני יודעת מתי היא וחברותיה מתחילות להיפגש, אך מתארת לעצמי שאולי גם שעת ההתחלה התאחרה. בכל מקרה זה די קשה עבורה לעזוב הכול ולחזור הביתה בשעה שנקבת.
אם מדובר בסביבה בטוחה, ואם את סומכת על בתך, נסי לבוא לקראתה. לברר עם עצמך את עמדתך ולראות אם את יכולה קצת להגמיש אותה. זה בסיס טוב לדיאלוג ביניכן ואולי גם קצת לשיתוף מצדה מה קורה בפגישות הליליות האלה.
זכרי שלא מדובר בפריצת גבולות כללית אלא בהליכה לקראתה כחלק מההכרה בגילה ובצרכיה.
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)