מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר לחטיבהzupi26/03/2008
שלום לכולם,
אני בכיתה ו' ואני צריכה לעבור בשנה הבאה לחטיבת ביניים.
אח שלי הגדול בן ה-14 נמצא בבצפר מסוים באזור שלנו ואמא שלי ואבא שלי מכירים רק את הבצפר הזה,לכן הם מתנגדים שאני אלך לבצפר אחר בסיבה,למרות שאני חושבת שהבצפר המסוים שאני רוצה ללכת אליו הוא יותר טוב.
אמא שלי מתנגדת להכיר את הבצפר שאני רוצה ואני לא מבינה את זה,הרי הבצפר של אח שלי הוא לא הבצפר הכי טוב בסביבה.
כל השכבה שלי הולכת לבצפר שאני רוצה וההורים שלי מתנגדים.
איך להסביר לאמא שלי שאני רוצה לבחור את הבצפר ושזו לא היא שהולכת לחטיבה אלא אני?איך להגיע איתה להסכמה בנושא הזה?
אני מבקשת שתענו לי מהר כי מחר אני צריכה להחזיר את הדפי הרשמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענת זפרני03/04/2008סליחה סליחה על האיחור במתן התשובה
אני חושבת שנורא חשוב שאמא שלך בכל זאת תבדוק את בית הספר שאת רוצה
וגם אם כבר נרשמת תמיד אפשר לבקשה עברה
נסי לדבר עם אחת האמהות של החברות שלך ולבקש ממנה לדבר עם אמא שלך
זה ממש יכול לעזור
בנוסף - כתבי לאמא שלך מכתב יפה כמו זה שכתבת לי ותבקשי ממנה לבוא רק כדי לראות ולהתרשם
בהצלחה ענקית
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)