מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידידה שלי יש חבר!!!!!!!!!!אנונימי13/09/2013
אני בן 15 והייתה לי לפני שנה ידידה מאוד טובה שהייתי מאוהב בה.
היינו מדברים וצוחקים ומתחבקים וכו'...
אבל עכשיו השנה היא מתרחקת ממני.
יש לה חבר ממש טרי ואני מקנא בו קנאת מוות!
ואחרי שיש לה את החבר היא לא מדברת איתי!
מה לעשות?! אני כ"כ חייב שהיא תהיה אפילו ידידה שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידידה שלי יש חבר!!!!!!!!!! - תגובה
שלי ורדי13/09/2013שלום,
האם תוכל להעביר לה את המסר הזה, בדרך כלשה,י שאתה רוצה שתשאר ידידה שלך? אולי היא נבוכה מכך שהיא פגעה בך. זה גם נכון ואתה מקנא אך עדיין מעדיף את הידידות מהתרחקות. תגיד לה את זה. אולי כך תרגיש בנוח יותר, כי תבין איפה אתה עומד. אפשרות אחרת פחות טובה היא שהחבר שלה לא רוצה שהיא תשמור קשרים עם ידידים שלה... תבדוק את זה איתה. ברור לי שאתה צריך לגשת אליה, כי היא לא תעשה את זה ראשונה.
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עבדכם הנאמן18/09/2013תתוודה., וואם היא תרצה אותך- מה טוב. ואם היא תדחה אותך תפסיקו להיות חברים לאט לאט ואז כבר לא יהיה לך אכפת. בכל מקרה הפתרון האולטימטיבי הוא להתוודות. אתה רק מתחרט על הדברים שאתה לא עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)