מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדים מורדיםחסויה16/09/2013
שלום רב.. רק כללי הורים שעובדים יחד 12 שעות ..2 ילדים חייל ובת 15 שמקבלים את הנשמה שלנו..אבל
נמאס לנו להיות שפוטים שלהם !!!
אני אחרי ניתוח ברגל חבושה ועדיין עובדת (הם טוענים שזו בעיה שלי)
הם לא עוזרים בבית בכלום הנעליים ליד הדלת כוסות השתיה בסלון בגדים על הריצפה בחדר..ישבנו עם שניהם לשיחה ואמרנו שיש חובות בבית וכולם צריכים לעזור ..אני כבר לא יכולה להגיע מהעבודה לסדר ולנקות אחריהם..הילד הגדול מתחצף טוען שזה מה שיש והוא לא מריונטה שלנו הוא עצמאי ולא צריך דבר מאיתנו (זו פעם ראשונה שהוא מדבר כך)ואם לא מתאים לנו שנעזוב....והבת אומרת שהיא לא משרתת..גם לא מוכנה לעזור בעבודה טוענת שמנצלים אותה למרות שהיא מקבלת שכר..כל היום מחוברת לנייד
החלטנו להעניש לא יהיה בבית מותרות
אנחנו מאוד אוהבים לטייל ביחד ולפנק אותם -החלטנו לא לקחת אותם בסוכות
את הניידים אני מנתקת להם
החלטנו להחזיר שביתה אטלקית.. האם כך זה נכון לעשות?? אני די חוששת שזה יהיה גרוע יותר זועקת לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עבדכם הנאמן18/09/2013נשמע שילדים שלך שולטים בך. דבר ראשון תציבי גבולות מאוד מאוד ברורים ותגידי להם זאת בתקיפות יתרה. תראי ביטחון לידם ושאת לא עבד. אל תאיימי ואל תעשי. שיבינו טוב טוב מי הבוס בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)