מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות רגשיותלי08/10/2013
בני בן 12.5 והחל לדעתי את גיל ההתבגרות גם מבחינה פיזית וגם רגשית ,הוא מאובחן כבעל כמה לקויות למידה(דיסלקציה)וקשב וריכוז ,הוא לומד בכיתה קטנה מכיתה ד לפני כן היו לו חברים אך היום בגלל שהחטיבה היא בעיר אחרת אין לו בכלל חברים והוא גם לא מצליח לקיים קשרים חברתיים אך לא זו הבעיה ,היום אחרי שצפה בלוויה של הרב עובדיה יוסף וראה את התגובות הרגשיות ,שזה לדעתי הוביל לתגובה שלו ,הוא התחיל לבכות ולבקש מהשם שייקח את הנשמה שלו ואמר לבעלי שהוא מרגשי שהשם מדבר ממנו ( אני לא נכחתי ) מיותר לציין שבעלי ואני בפאניקה
הוא ילד מאוד רגיש ,בבקשה מה לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות רגשיות - תגובה
שלי ורדי09/10/2013שלום לי',
באמת תגובתו של הבן מבהילה, האם אתם התנסיתם בתגובות דומות שלו בעבר? האם בעברו היה נוכח בלוויה, או חווה אובדן של אדם מוכר? כי ייתכן שרגשות מעבר צפו במקרה זה. כדאי שאיש מקצוע יראה אותו, כמו יועצת או פסיכולוג של הרשות המקומית- בית הספר בו הוא לומד. מכיוון שהתגובה היא מאד חדשה, ייתכן שתעבור מעצמה, ייתכן שהבן צפה בטלויזיה באנשים אבלים על הרב עובדיה יוסף והבין את התפילה שלהם במובן מעוות והזדהה איתם. אני מזהה אצלו גם רגשות אשמה, רגשות אבדן גדולים. בכל מקרה, כדאי מאד שאיש מקצוע יראה אותו, ישוחח איתו, ויעזור לו להתגבר, בתקווה שמדובר בתגובה רגשית מציפה ולא רציואנלית, אך חולפת.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)