בעיות רגשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות
    לי
    08/10/2013

בני בן 12.5 והחל לדעתי את גיל ההתבגרות גם מבחינה פיזית וגם רגשית ,הוא מאובחן כבעל כמה לקויות למידה(דיסלקציה)וקשב וריכוז ,הוא לומד בכיתה קטנה מכיתה ד לפני כן היו לו חברים אך היום בגלל שהחטיבה היא בעיר אחרת אין לו בכלל חברים והוא גם לא מצליח לקיים קשרים חברתיים אך לא זו הבעיה ,היום אחרי שצפה בלוויה של הרב עובדיה יוסף וראה את התגובות הרגשיות ,שזה לדעתי הוביל לתגובה שלו ,הוא התחיל לבכות ולבקש מהשם שייקח את הנשמה שלו ואמר לבעלי שהוא מרגשי שהשם מדבר ממנו ( אני לא נכחתי ) מיותר לציין שבעלי ואני בפאניקה
    הוא ילד מאוד רגיש ,בבקשה מה לעשות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות רגשיות

הוספת תגובה

• בעיות רגשיות - תגובה

שלי ורדי
    09/10/2013

שלום לי',
    באמת תגובתו של הבן מבהילה, האם אתם התנסיתם בתגובות דומות שלו בעבר? האם בעברו היה נוכח בלוויה, או חווה אובדן של אדם מוכר? כי ייתכן שרגשות מעבר צפו במקרה זה. כדאי שאיש מקצוע יראה אותו, כמו יועצת או פסיכולוג של הרשות המקומית- בית הספר בו הוא לומד. מכיוון שהתגובה היא מאד חדשה, ייתכן שתעבור מעצמה, ייתכן שהבן צפה בטלויזיה באנשים אבלים על הרב עובדיה יוסף והבין את התפילה שלהם במובן מעוות והזדהה איתם. אני מזהה אצלו גם רגשות אשמה, רגשות אבדן גדולים. בכל מקרה, כדאי מאד שאיש מקצוע יראה אותו, ישוחח איתו, ויעזור לו להתגבר, בתקווה שמדובר בתגובה רגשית מציפה ולא רציואנלית, אך חולפת.

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו