מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורים עובדיםליאור30/03/2008
הורי אנשים עסוקים מאוד עובדים המון שעות ביום.
יוצאים ב- 9 לעבודה וחוזרים בשמונה וחצי.
(הם עובדים ביחד)
יום יום כאשר הם חוזרים אימי מכינה ארוחת ערב..אוכלים כולם ביחד ולאחר מכן אימי חוזרת למחשב להמשיך לעבוד.
ואבי לסידורי הבית (שטיפת כלים, כביסה וכו')
פעמים רבות פניתי לאימי ואמרתי לה שתנוח ותראה טלוויזיה או סתם תשב על הספה בסלון או תקרא עיתון.
היא יושבת על המחשב ועובדת ומתעלמת.
לפעמים אפילו מתעצנת עליי.
גם ככה הם חוזרים מאוחר מהעובדה..למה היא חייבת את השעתיים הנוספות האלה לפני שאני הולכת לישון לנצל לעוד ישיבה מול מחשב ועובדה?
זה לא נעים לי ואני לא יודעת מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עצוב
ענת זפרני03/04/2008נורא עצוב לקרוא את המכתב שלך
בואי ננסה רגע לעשות סדר
הורייך עובדים קשה
הם מרגישים שהם משקיעים את מה שהם יכולים לפרנסת וקידום המשפחה
אני כמעט בטוחה שהם מרגישים יסורי מצפון על שהם לא איתך
אבל
לפעמים "נותנים גז" שנתיים שלוש ואז יש כסף ואפשר לעבוד פחות קשה
בואי ננסה ביחד לחשוב על איזה זמן בכל זאת יהיה לכם ביחד
שבתות?
שישי?
מה קורה בחגים
אולי תכנסי את את המשפחה לשיחה ותדברי מהלב על הקושי
אולי יום בחודש אמא או אבא יעבדו חצי יום ויהיו איתך (ועם אחיך?) להמשך היום?
תנסי ותכתבי לי
המון המוןהמון הצלחה
ענת זפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור21/04/2008דיברתי עם אמא ואבא
בימי שישי-שבת וחגים אנחנו מבלים ביחד והם לא עובדים אז זה מפצה על השבוע שאנחנו בקושי מבלים.
גם יש ימי "כיף" שאמא שלי יוצאת מוקדם יותר מהעבודה ואני הולכת איתה לחנויות או שהיא באה הביתה ואני איתה..
סה"כ אני כן מבלה עם הוריי וכן נותנים לי יחס פשוט אני מרגישה שהם מתישים את עצמם יותר מדי!
שאין להם גבול..מתי להפסיק לעבוד. מתי הם צריכים קצת לנוח, זמן לעצמם.
אמא שלי גם אומרת שזה רק תקופה כזאת ועוד שנה- שנה וחצי יהיה להם יותר זמן..
אני מקווה שזה באמת נכון!
בכל אופן תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)